• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sektorski brzi sastanci za unapređenje saradnje: tri poslovne organizacije započele su seriju sastanaka

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tema sastanaka su oblasti građevine i infrastrukture u cilju poslovnog umrežavanja firmi-članica

  • 0
Speed Business Meeting tri bilateralne organizacije Foto: Aleksandar Đorđević

U petak, 01. marta 2024. godine, tri bilateralne poslovne organizacije: Nemačko-srpska privredna komora, Švajcarsko-srpska trgovinska komora i Francusko-srpska privredna komora započele su seriju sektorskih sastanaka, ovog puta u oblasti građevine i infrastrukture, a u cilju poslovnog umrežavanja firmi-članica, njihove bliže saradnje i ostvarivanja veće zajedničke konkurentnosti na budućim projektima.

Imajući u vidu ubrzan razvoj ovog sektora i njegov značaj za ostvarivanje održivog razvoja i promovisanje zelene gradnje, učesnici su imali priliku da razmene informacije i o inovacijama u ovoj oblasti tokom 12 brzih poslovnih sastanaka, kao i tokom koktela koji je upriličen po završetku sastanaka. Organizatori suistakli sledeće:

- Unutar svakog sektora postoji potreba za saradnjom među našim firmama-članicama, kao i za razmenom iskustava i predstavljanjem inovativnih rešenja, te je organizacija naših "speed business meeting" dobila novi i fokusiraniji format.

Događaj je podržao Hotel Hyatt Regency Belgrade koji je ovom prilikom kratko predstavio i svoja poslovna rešenja usmerena ka održivom razvoju i korišćenju zelene energije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>