• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Multimilijarder Zakerberg nije prestajao da gleda šta je na ruci indijskog bogataša: "To želim da imam"

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavlje, koje je obilovalo luksuzom kakav se retko viđa, posebno je oduševilo Zakerberga

  • 0
Mark Zuckerberg Anant Ambani sat Foto: Tanjug/AP, watchpaparazzi.com

Indijski tajkun i milijarder Mukeš Ambani organizovao je trodnevno slavlje uoči venčanja svog sina Ananta Ambanija (28) i njegove verenice Radike Merhant (29). Među VIP gostima u Jamnagaru u Indiji bili su Bil Gejts, Hilari Klinton, Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kašnerom i 12-godišnjom ćerkom Arabelom, Mark Zakerberg sa suprugom Prisilom Čen...

Luksuzna fešta navodno je koštala više od 150 miliona dolara, a vrhunac je bio dvosatni Rijanin nastup, koja je za to dobila neverojatnih 6,3 miliona dolara, iako se šuškalo da niko nije bio oduševljen. Za venčanje Anantove sestre, porodica je 2018. angažovala Bijonse, i za to joj je plaćeno 6 miliona dolara, navodili su američki mediji.

Inače, Anant je najmlađi sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji i generalnog direktora Reliance Industriesa, koji ima prihod od 110 milijardi dolara. Njegova verenica Radike ćerka je milijardera Šrija Virena Merhanta, izvršnog direktora zdravstvene kompanije Encore Healthcare. Venčanje će biti uskoro.

Slavlje, koje je obilovalo luksuzom kakav se retko viđa, posebno je oduševilo Zakerberga, izvršnog direktora Mete, i njegovu suprugu Prisilu, koji su viđeni kako se dive satu Ananta Ambanija od milion dolara, marke Richard Mille. Model kojem su se svi divili je RMS-10 Tourbillon Koi Fish koji sadrži 18 karata ružičastog zlata i dijamante.

Trodnevna raskošna zabava bez riječi je ostavila i Ivanku Trump, koja ju je na društvenim mrežama opisala kao "očaravajuću". Na Instagramu je objavila fotografije i snimke vatrometa te slonova, a otkrila je i kako je učila plesati tradicionalne indijske plesove.- Vau, ovaj sat je fantastičan! Tako je kul! - Uzvikivala je Prisila dok se naginjala da malo bolje pogleda čudo od milion dolara.

- Nikad nisam bio previše lud za satovima, ali nakon što sam video ovaj, i sam sam ga poželeo - rekao je izvršni direktor Mete, čija se neto vrednost procenjuje na 176,1 milijardu dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>