• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo robotizovano logističko rešenje za e-commerce

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milšped Group u okviru svojih skladišnih kapaciteta nastavlja sa primenom veštačke inteligencije kroz novi sistem naprednih robota koji se koriste za efikasniju organizaciju, isporuku i skladištenje robe, omogućavajući prvu i sveoubuhvatnu logističku platformu pogodnu za veleprodaju, maloprodaju, a posebno za e-commerce poslovanje

  • 0
Milšped grupa Foto: Promo/ SKR5C

Odgovarajući na potrebe dinamičnog tržišta i klijenata koji sve više teže brzoj isporuci proizvoda, Milšped Group nastavlja sa primenom robotizacije, te uz implementiran robotizovani sistem skladištenja i komisioniranja robe početkom prošle godine, sada lansira sistem za inteligentno sortiranje robe, sa preko 100 autonomnih robota, kapaciteta isporuke od 45.000 komada robe na dnevnom nivou, čime je omogućeno ne samo inteligentno upravljanje zalihama, već i inteligentna priprema robe neophodna za krajnju realizaciju prodaje svih kanala distribucije.

Ova fleksibilna, inteligentna rešenja su implementirana u okviru skladišta koje predstavlja regionalni distributivni centar, nalaze primenu za različiti portfolio proizvoda i sveobuhvatno snabdevanje tržišta kroz sve kanale distribucije robe, a uz uslugu carinskog posredovanja i carinjenja robe, čine integrisanu logističku platformu prilagođenu za e-commerce, koju grupa nudi kroz svoju kompaniju članicu, M-One. Ovo praktično znači da proizvodi za koje klijenti koriste robotizovanu tehnologiju, odnosno integrisanu uslugu koju ova logistička platforma nudi, mogu biti dostavljeni kupcima istog dana.

-U kompaniji Milšped verujemo da je robotizacija skladišta ključno rešenje za savremene izazove u logističkoj industriji. Naša strategija brzog i efikasnog snabdevanja kroz sve distribucijske kanale ne samo da nas čini liderom na tržištu, već obezbeđuje i zadovoljstvo naših klijenata koji su nam uvek na prvom mestu - rekao Milan Matić, član UO i Izvršni direktor skladišnih operacija Milšped Group.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>