• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bankomat eksplodirao, pa oštetio stan iznad: Lopov zgrabio novac i pobegao

Vreme čitanja: oko 1 min.

U eksploziji nije bilo povređenih, a lopov je posebnom napravom inicirao eksplozio i iz bankomata odneo neutvrđenu količinu evra

  • 0
Bankomat Foto: Shutterstock

Da li ste ikada čuli da je bankomat eksplodirao? Verovali ili ne, i to se desilo: U Motovunu, gradiću u zapadnoj Istri. Istina, ovakva vest može se podvesti i pod crnu hroniku i pod bizarni događaji, ali ipak - banka je u pitanju.

Prilikom snažne eksplozije koja se, kako je saopštila istarska policija, desila u sredu ujutro oko 2.40, niko nije povređen, ali je oštećen stan iznad poslovnice banke čiji je bankomat uništen, prenosi portal Poslovni.hr.

Prema prvim nalazima istrage, utvrđeno je da je nepoznati počinilac pomoću plinsko-eksplozivne smese inicirao eksploziju u kojoj je stradao aparat za isplatu gotovine. Naravno, sve je to učinjeno da bi se novac iz bankomata - pokrao.

Slične krađe ranije su zabeležene u nemačkom gradu Haresfeldu i u crnogorskom letovalištu - Budvi.

Nije poznato koliko je novca odneto niti kolika je materijalna šteta. I naravno - kako saopštava policija - u toku je potraga za počiniocem.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>