• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počeli radovi na rekonstrukciji: Novi brendovi i drugačije šoping iskustvo stižu u UŠĆE Shopping Center

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

-Počela je rekonstrukcija UŠĆE Shopping Centra i trajaće nešto više od jedne godine - izjavio je Jovan Ćirić, Deputy Retail Leasing Director u kompaniji MPC Properties u čijem se portfoliju nalazi UŠĆE Shopping Center

  • 1
Ušće Shopping Center Foto: Promo

Ovaj projekat zajednički je poduhvat MPC-a i kompanije Aterburi Evropa (Atterbury Europe). "Svi radovi", naglasio je Ćirić, "realizovaće se u četiri etape, a centar će sve vreme ostati otvoren za posetioce".

Jovan Ćirić Jovan Ćirić/ Foto: Promo

Prema njegovim rečima, rekonstrucija delova UŠĆA predstavlja ključni korak ka unapređenju retail ponude, kako samih brendova, tako i drugih sadržaja koja će zadovoljiti potrebe i očekivanja savremenih potrošača. Prilagođavanje savremenim svetskim trendovima u industriji podrazumeva modernizaciju prostora i kreiranje ambijenta u centru koji više nije isključivo mesto za šoping već i destinacija u koju posetioci dolaze da provedu kvalitetno slobodno vreme.

Ušće Shopping Center Foto: Promo/ Ušće Shopping Center, render

-Između ostalog, planirano je poboljšanje segmenta ugostiteljstva, koji igra značajnu ulogu u šoping iskustvu - ističe Ćirić, i dodaje: Nadogradićemo ponudu restorana i kafića, sa akcentom na novi "Food Court" koji će imati staklenu terasu sa pogledom na stari deo grada što će na najlepši način dočarati jedinsvenu poziciju UŠĆE Shopping centera i ulepšati posetiocima trenutke uživanja u hrani. Naš cilj je da upravo njima omogućimo da uživaju u širokom spektru gastronomskih iskustava, pa ćemo ponudu obogatiti nizom restorana i kafeterija sa otvorenim i zatvorenim baštama u prizemlju, čime će i plato koji okružuje UŠĆE Shopping Center pružiti jedno sasvim novo iskustvo - naveo je on.

Ušće Shopping Center Foto: Promo/ Ušće Shopping Center, render

Uz dodatni sadržaj za decu, rekonstrukcija UŠĆA doneće i nove modne brendove na čijem se odabiru uveliko radi.

-UŠĆE Shopping Centar ovog proleća proslavlja svoj 15. rođendan i početak radova jasno pokazuje našu posvećenost stvaranju još privlačnije šoping destinacije koja će nastaviti da predstavlja jednu od najomiljenijih gradskih lokacija - zaključuje Ćirić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    11. mart 2024 | 14:07

    Valjda će ova promena dovesti neke nove i kvalitetnije brendove od postojećih. Toliko je sve postalo jednolično,nekvalitetno i nemaštovito po svim TC. Nikakva originalnost u oblačenju nam se ne nudi,svi furaju isti fazon,a onda odete na strane sajtove i dodje vam da plačete, kada vidite šta sve ima...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>