• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta se nalazi u kesi koju dobijaju nominovani za Oskara: Vrednost je čak 180.000 dolara

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najskuplji poklon u ovogodišnjoj kesi je trodnevni boravak u "Chalet Zermatt Peak" brvnari

  • 0
Poklon, Oskar Foto: Tanya Rozhnovskaya / Alamy / Alamy / Profimedia, Tanjug/AP

Poznato je da se na prestižnoj dodeli Oskara, pojavljuju velike zvezde, ali ima mesta i za novajlije kojima je upravo ovo odskočna daska. I pored toga što su priznanja kritičara osnova ovog događaja, mnoge zanima šta se nalazi u "kesi" koju dobijaju svi nominovani.

Ipak, samo četiri glumca su sa Oskara otišli sa statuetom Oskara, ali će svih 20 nominovanih dobiti šestocifrenu nagradu. Kesa koja se drugačije naziva i "Svi dobijaju" procenjena je na otprilike 180.000 dolara, prema dokumentima koje je pregledao CNBC "Make It". Kesa je puna sa više od 50 poklona u rasponu od Rubikove kocke od 15 dolara do poziva da uživate u boravku od 50.000 dolara.

Najskuplji poklon u ovogodišnjoj kesi je trodnevni boravak u "Chalet Zermatt Peak". Nominovani koji iskoriste pozivnicu od 50.000 dolara imaće privatno korišćenje cele brvnare za sebe i do devet gostiju.

Šestospratna planinska kuća ima prozore od poda do plafona sa pogledom na Materhorn, spa centar, terapeuta za masažu u kući i krov nebeske opservatorije. Gosti će biti posluženi sa više jela koju priprema gurmanski kuvar, i takođe imati pristup potpuno opremljenom vinskom podrumu, kao i automobil sa vozačem koji je dostupan 24 sata dnevno.

U "kesi" se nalazi i sedmodnevni boravak u banji Golden Door u Južnoj Kaliforniji. Velnes centar je procenjen na 24.000 dolara i nudi svakodnevne masaže, obroke "od farme do stola", privatne pešačke staze i časove plesa i vellnessa.

Takođe u "kesi" se mogu naći:

1. Prenosivi "Schvank Grill" koji može da se zagreje do 1500 stepeni. Roštilj, koji ima gornje grejače koji koriste infracrvenu tehnologiju, košta čak 1.350 dolara.

2. Torba od 335 dolara "ručno izrađena od strane majstora" iz kanadskog Elbokea.

3. "Helight" uređaj za terapiju spavanja pod crvenim svetlom koji ima naučno projektovan, 28-minutni patentirani protokol koji odražava prirodni ciklus svetlosti na kraju dana. Svaki uređaj veličine hokejaškog paka košta oko 139 dolara.

4. Takođe uključeni u ovogodišnju zvaničnu poklon torbu za Gremi, nominovanima za Oskara nudi se emisija od 25.000 dolara uživo mentaliste Karla Kristmana koja "sadrži magiju, čitanje misli, hipnozu i komediju".

5. Rubikova kocka sa retro temom povodom 50. godišnjice koja sadrži originalni logo i šemu boja slagalice. Košta oko 15 dolara.

6. Luksuzni poklon set od pet delova kompanije "Miage" za negu kože u vrednosti od 515 dolara.

7. Tretman mikro iglom od 10.000 dolara od strane 2Cinosure", koji je dizajniran da zategne i revitalizuje kožu i minimizira uobičajene znake starenja ili umanji mrlje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>