• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovoj prodavnici se prodaju neotvoreni paketi s Amazona: Možete dobiti sat, telefon ili bezvrednu sitnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pile ou Face je potpisao ugovore sa džinovskim američkim e-prodavcem Amazon u Evropi

  • 0
Amazon Q Foto: gguy / Shutterstock.com

U Briselu je otvorena prodavnica u kojoj se prodaju još uvek zapečaćene neželjene Amazon pakete na kilogram,u kojom bi vlasnik mogao da osvoji sat, pametni telefon - ili četkicu za zube ili dve. Prodavnica pod nazivom "Pile ou Face", na francuskom "glave ili repove", nalazi se u blizini centralnog trga Place Flagei i nudi pakete po ceni od 16 evra po kilogramu. Kupci biraju kutiju između desetina uskladištenih u radnji, a neki ih otvaraju na licu mesta.

- To je kao kockanje. Platio sam 40 evra i dobio sam tri ili četiri slušalice. To je bio dobar posao - rekao je Pol, koji je odbio da kaže svoje prezime.

Gisele Peeters je ipak pomalo razočarana. Njen paket od 14,40 evra sadržao je starinski telefon sa brojčanikom.

- To nije nešto što bih kupila. Pokušaću da ga preprodam - rekla je.

Arnaud Userstam, koji je osnovao radnju, rekao je da su povezani satovi i pametni telefoni stvari koje ljudi najsrećnije dobijaju, ali se drugi vraćaju kući sa odećom, ili ponekad posebno čudnim predmetima.

- Jedna dama je dobila 100 četkica za zube za pse - rekao je.

Userstam je započeo posao nakon što su se on i njegova supruga zapitali šta se desilo sa paketima sa problemima u isporuci nakon što su sami iskusili problem znajući da u Belgiji kurirske službe ne mogu preprodati izgubljene pakete. Saznali su da druge slične prodavnice postoje i na drugim mestima.

Pile ou Face je potpisao ugovore sa džinovskim američkim e-prodavcem Amazon u Evropi da dobije pakete koje nisu preuzete sa mesta preuzimanja, koje su kupci vratili ili su se jednostavno izgubili.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>