• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razvojna agencija Srbije raspisala poziv za mentoring u prerađivačkoj industriji: Evo koji je rok za prijave

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cilj ovog projekta je unapređenje poslovnog ambijenta i podrška razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća

  • 0
Razvojna agencija Srbije Foto: Shutterstock, ras.gov.rs

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je javni poziv za učešće u "Programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije u 2024. godini“, na koji zainteresovane firme mogu da se jave do 26. aprila, objavila je Razvojna agencija.

Budžet programa iznosi osam miliona dinara, a krajnji rok za završetak pružanja usluge je 20. novembar ove godine.

Cilj projekta jeste unapređenje poslovnog ambijenta i podrška razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća koja posluju u okviru sektora prerađivačke industrije iz četiri oblasti i to industriji mašina i opreme, prehrambenoj, drvnoj i industriji nameštaja, kao i industriji gume i plastike.

U programu mogu da učestvuju mikro, mala i srednja privredna društva i preduzetnici koji su registrovani u Srbiji pre 18. marta 2021. godine, koji rade u nekom od sektora prerađivačke industrije, kao što je industrija mašina i opreme, prehrambena, drvna i industrija nameštaja i industrija gume i plastike.

Jedan od uslova za učestvovanje je i to da su u većinskom privatnom vlasništvu.

Ovaj program je sastavni deo programa RAS i Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana“.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>