• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mask ima poruku za investitore: “Ako nešto uzimam, onda bi trebalo da nastavim”

A. B.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mask ponovo šokira svojim izjavama

  • 0
Ilon Mask Ilon Mask... Foto: Michael M. Santiago / Getty images / Profimedia

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Ilon Mask, ponovo je šokirao javnost: u intervjuu koji je na društvenim mrežama u ponedeljak objavio bivši voditelj CNN-a Don Lemon, Mask je izjavio da je "recept za ketamin bio koristan za razvoj Tesle".

Poznato je da je Mask u razgovoru sa Lemonom izjavio kako mu ketamin pomaže da upravlja "negativnim hemijskim stanjem koje je slično depresiji". Ovom intervjuu Telegraf Biznis posvetio je u nedelju opširan tekst koji možete pročitati ovde.

U ovom razgovoru, Mask se dotakao raznih tema, uključujući politiku, ali i biznis kroz njegove kompanije Tesla, SpaceX i nekadašnje društvene mreže Twitter, koja je promenila ime u X kada je on prošle godine potrošio više od 40 milijardi dolara kako bi je preuzeo.

Tokom januara ugledni Vol strit žurnal (Wall Street Journal) objavio je istraživački tekst u kom su naveli da je Mask koristio ne samo ketamin, već i LSD, kokain, ekstazi, psihodelične pečurke... Ovo otkriće zabrinulo je menadžment i članove odbora u njegovim kompanijama, ako ni zbog čega drugog - ono zbog činjenice da je upotreba droga - kršenje savezne politike, čime bi se mogli ugroziti ugovori njegove kompanije SpaceX koji su potpisani sa vladom SAD.

"Ako nešto uzimam, onda bi trebalo da nastavim da to uzimam, to je moja poruka za investitore", rekao je Mask, koji je u januaru pristao na trogodišnje nasumično testiranje na droge što je od njega zahtevala NASA, s kojom je milijarder u ugovornoj obavezi, navodi CNN.

"Droga i alkohol nisu pronađeni čak ni u tragovima", precizirao je Mask u razgovoru sa Lemonom, kada je i rekao da ima recept za ketamin, koji je uzimao "po malo svake druge nedelje".

Lemon je postavio intervju sa Ilonom Maskom na Jutjubu i mrežu X, nakon što je prošle nedelje rekao da je Mask otkazao ekskluzivno partnerstvo koje je „The Don Lemon Show” imao sa njegovom mrežom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>