• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za njih kažu da su rođeni "pod srećnom zvezdom": Beba 2 dana nakon rođenja postala multimilioner, ima i vilu

D. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beba, koja se rodila u junu prošle godine, ponosni je vlasnik kuće od 1,2 miliona dolara i fonda od 6,3 miliona

  • 0
beba spava ljuljaška sedište Foto: Shutterstock

U eri u kojoj je vlasništvo nad kućom za mnoge daleki san, beba stara dva dana je postala u 2023. godini ponosni vlasnik kuće od 1,2 miliona dolara. Povrh toga, novorođenče multimilionera dobilo je i ogromni fond od 6,3 miliona dolara.

Finansijski blagoslovena beba je unuka milionera Barija i Tonija Drevit-Barlou, slavnog para koji su bili prvi gej očevi u Velikoj Britaniji, koji su dobili blizance kroz surogat majčinstvo. Kada se Barijeva ćerka Šafron rodila u junu prošle godine, on je na Instagramu objavio uzbudljivu vest.

- Moja devojka je danas dobila svoju devojku... Toni Drevitt-Barlov i ja ne možemo biti ponosniji na Saffron Drevitt-Barlov i Conor Tucker što su dobili ovu malu princezu u našoj porodici. Naša prva unuka i nova princeza koju treba razmaziti - pisalo je u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie1)

Novorođenče je sada ponosni vlasnik kuće od 1,2 miliona dolara i fonda od 6,3 miliona dolara zahvaljujući bivšem paru, a u razgovoru za The Sun, Barrie (51), čija je neto vrednost tada procenjena na 250 miliona dolara, otkrio je detalje.

- Upravo sam joj kupio novu kuću ovog vikenda vrednu milion funti, a angažovao sam i tim dizajnera enterijera da uđu i potpuno je renoviraju za nju - istakao je on u junu.

- I pošto je ovo Tonijevo prvo unuče, osnovao je fond od 5 miliona funti za nju, tako da je ona već multimilionerka - dodao je on.

Bariju nije strano da se trudi sa poklonima i poznat je po tome što svake godine za Božić potroši oko 8 miliona dolara na poklone. Takođe je navodno svom sinu Romeu poklonio jahtu od 4,7 miliona dolara kada se rodio, prenosi Kidspot.

"Rođena pod srećnom zvezdom", "Imam 29 godina, ali želim da me usvoje", "Pa ovo je hit", bili su samo neki od komentara.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>