• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sutra počinje treći nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije: "100 uspešnih poslovnih žena"

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurs je otvoren za sve preduzetnice, zakonske zastupnice ili žene osnivače malih preduzeća iz cele Srbije

  • 0
posao, horoskop, poslovna žena Foto: Shutterstock/Ollyy

U Privrednoj komori Srbije (PKS) sutra će se predstaviti Treći nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije "100 uspešnih poslovnih žena", čiji je cilj podrška ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Kako je najavljeno iz PKS, na konferenciji će govoriti v.d. direktora Javnog preduzeća Pošta Srbije Zoran Đorđević, direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić, direktorka Fonda za razvoj Srbije Tatjana Matić i članica Upravnog odbora AIK Banke Jelena Galić.

Podseća se da je konkurs Pošte Srbije "100 uspešnih poslovnih žena" traje od 8. marta do 8. aprila 2024. i da su online prijave moguće na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs.

Konkurs je otvoren za sve preduzetnice, zakonske zastupnice ili žene osnivače malih preduzeća iz cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

(TelegrafBiznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>