• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlada osnovala privredno društvo "Agroindustrijska korporacija - nekretnine"

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Društvo nema upisani i uneti nenovčani osnovni kapital

  • 0
Zastava Srbije Foto: Mateja Beljan

Vlada Srbije donela je odluku o osnivanju privrednog društva "Agroindustrijska korporacija - nekretnine doo Beograd", objavljeno je u Službenom glasniku.

Osnivač društva i njegov jedini član je Republika Srbija, čija osnivačka prava vrši Vlada Srbije, a pretežna delatnost Društva je kupovina i prodaja vlastitih nekretnina.

Društvo može da obavlja i druge delatnosti, uključujući i spoljnotrgovinsku delatnost, ukoliko za to ispunjava uslove predviđene zakonom.

Kako je navedeno u Služebnom slasniku, društvo se osniva na neodređeno vreme i to radi sticanja dobiti, a ukupan upisani i uplaćeni novčani kapital društva iznosi 3.162,22 dinara.

Društvo nema upisani i uneti nenovčani osnovni kapital.

U unutrašnjem i spoljnotrgovinskom prometu društvo predstavlja i zastupa direktor, samostalno i neograničeno.

Do imenovanja direktora društva, kako je navedeno, dužnost direktora obavljaće, u svojstvu vršioca dužnosti, Dejan Tomašević.

Sedište preduzeća "Agroindustrijska korporacija - nekretnine doo Beograd" je u Ulici Gorskih Jasenova 12, u Padinskoj skeli.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>