• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećna vest za lovce i ribolovce: Od 4. aprila otvaraju se sajmovi nautike, lova i ribolova

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poseban akcent biće stavljen na segment lova i ribolova, koji, kako se ističe, svake godine zauzima sve značajniju poziciju

  • 0
Beogradski sajam knjiga 2022 Foto: Nikola Tomić

Od 4. aprila na Beogradskom sajmu održaće se 44. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova koji će trajati do 8. aprila, kao i 29. Međunarodni sajam hortikulture, koji će biti otvoren do 7. aprila.

Ove dve manifestacije prate i 27. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode", 12. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlant Expo i Osma izložba organske proizvodnje Organic fest, saopštio je Beogradski sajam.

Kako je najavljeno, među eksponatima Sajma nautike biće ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi.

Na toj manifestaciji, uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu biće predstavljene i poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, kao i ekologija i bezbednost na vodi.

Poseban akcent biće stavljen na segment lova i ribolova, koji, kako se ističe, svake godine zauzima sve značajniju poziciju i na kojem se mogu videti veliki, ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta.

Sajam nautike, lova i ribolova pratiće i stručna predavanja i izložbe na kojima će učestvovati poznati umetnici, muzeji i institucije.

"Bašta u srcu grada" sinonim je za Međunarodni sajam hortikulture - Beoplantfair.

Na ovoj manifestaciji, kako je najavljeno, izlagači iz zemlje i inostranstva predstaviće sve oblasti hortikulture - uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, kao i pejzažnu arhitekturu.

Radno vreme sajmova je od 10 do 19 časova, cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a grupne 300 dinara, dok će se parking naplaćivati po satu 150 dinara.

Posetioci će sa jednom ulaznicom moći da obiđu obe manifestacije.

(TelegrafBiznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>