• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka iznajmila stan u Nišu, a umesto komfora zatekao je "horor": "Pobegle smo i tražile novac nazad"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To nam je odmah bilo sumnjivo", rekla je ona

  • 0
Devojke pobegle iz stana Printskrin: Tiktok/jelena uečenjexnega, Foto: Shutterstock

Influenserka je odlučila da sa drugaricom iznajmi stan u Nišu, kako bi završila obaveze, a ujedno se i malo provela. Ipak, ono što nije očekivala jeste da će je umesto sređene, prijatne prostorije koja je prikazana na Bukingu, zateći paučina, priljavština i "tona" prašine.

- Pobegle smo iz smeštaja - započela je priču influenserka, no, da krenemo iz početka:

- Drugarica i ja smo se dogovrile da odemo do Niša, jer sam imala neke obaveze, a i da se vidimo sa drugaricom koja živi ovde. Tako smo mi pronašle smeštaj na Bukingu, izgledao je čisto, uredno, lepo i imao je super recenzije. Kada smo stigle u Niš, gazda je bio jako korektan, a mi smo platile odmah.

Kako je dalje istakla, ono što ih je sačekalo nije ni podsećalo da sobu sa Bukinga.

- Sačekao nas je grozan, opojan miris dima jedne prostorije koja nije provetrena, pokidane i prljave zavese, daljinski koji je bio beo od prašine, prljavi podovi, neuredno kupatilo, sudopera... U želji da izbegnemo neprijatnost koju ne bi trebalo da osećamo, otišle smo da kupimo neke stvari za higijenu, i napisale mu "da li postoji mogućnost da stan bude očišćen?". On nam je rekao da postoji mogućnost i da javimo kada nismo u stanu - dodala je ona.

Ipak, stanodavac je "magično" očistio stan za svega 15 minuta.

- To nam je odmah bilo sumnjivo. Kad smo se vratile u stan sve je bilo apsolutno isto. Pokupile smo stvari, otišle kod drugarice i napisale da očekujemo da nam vrati deo novca, odnosno bar polovinu, jer su nam uslovi nehigijene bili neprihvatljivi. Sutra smo se našle sa njim, on nam je vratio novac bez ijedne jedine reči - istakla je influnerserka.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>