• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su mi dijamanti doneli mikser

E. B.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posetio sam sajt blingbling.rs

  • 0
Majka dete dečak mikser kuhinja Foto: Shutterstock

Dok sam razmišljao o kupovini namirnica za predstojeće praznike, setio sam se da Dijamant ima novi nagradni konkurs pomoću kojeg se mogu osvojiti vredne nagrade. Odlučio sam da odem do najbližeg marketa i odaberem svoje omiljene proizvode.

Posetio sam sajt blingbling.rs, kreirao nalog, uneo PFR broj sa fiskalnog računa na kome se vidi da sam obavio kupovinu Dijamant proizvoda u vrednosti od 299 din. i pripremio se za nekoliko minuta dobre zabave! Kombinacije i boje dijamanata su se same slagale, a konstantan zvuk bling-bling na mobilnom telefonu, bio je znak da sam na korak do cilja. Nakon tri odigrane igrice bio sam presrećan kada sam primetio svoje ime među najboljima na rang listi.

Osvojio sam čak 85.000 bodova, koji su mi omogućili vaučer za kupovinu putem ananas sajta, a ja sam se odlučio za mikser, koji je mojoj lepšoj polovini, već duže vreme na listi želja.

Svakog dana Dijamant deli vaučere u vrednosti od po 10.000, 5.000 i 3.000 dinara, zato ne propustite priliku da zablistate i obradujete sebe ili svoje najbliže pred praznike nekim lepim poklonom.

*Tekst pisan na osnovu korisničkog iskustva jednog od dobitnika vaučera.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>