• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ovu "papirnu kesu" daju preko 2.800 evra: Ljudi poludeli za njom, a da li biste je vi nosili?

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li biste vi ikada izdvojili ovu sumu za ovakvu torbu?

  • 0

Nošenje ručka na posao od kuće može biti jedan od načina da se uštedi novac - osim, ​​možda, kada se čuva u torbi za sendviče i to marke Louis Vuitton, koja košta preko 3.000 dolara.

Dizajner Vilijams, koji je prošlog februara imenovan za muškog kreativnog direktora francuske luksuzne modne kuće, kao inspiraciju koristio je klasične papirne torbe za sendviče, i tako napravio najnoviji modni detalj.

Ipak, umesto papira, velika torba napravljena je od goveđe kože, koja je u potpunosti u istoj boji kao papirna kesa. Međutim, tu se poređenja ne završavaju.

Torba se takođe presavija u gornjem delu kao i obične kese, a dodatak je plava kopča, na kojoj je ušiven i logo kompanije.

Komad je pušten u prodaju 4. januara ekskluzivno u pop-up prodavnici brenda u Zapadnom Holivudu, za 3.130 dolara. Mnoge poznate ličnosti su već prošetale ovaj komad, te se može reći da je već poptuni hit u Holivudu.

U pitanju je debitantska kolekcija Farela Vilijamsa prenosi robbreport.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>