• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

PKS i Ambasada SAD organizuju seriju seminara posvećenih franšiznom poslovanju

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Beogradu će biti organizovan još jedan seminar i to 24. aprila, a dva seminara biće održana u maju, u Kruševcu 15. maja i u Novom Sadu 29. maja.

  • 1
Privredna komora Srbije PKS Foto-montaža: Google Maps, Privredna komora Srbije

Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji sa Trgovinskim odeljenjem Ambasade SAD u Beogradu organizuje seriju besplatnih seminara posvećenih franžiznom poslovanju, "Otkrijte snagu franšiznog poslovanja" od kojih će se prvi održati u Beogradu 10. aprila, objavila je PKS.

U Beogradu će biti organizovan još jedan seminar i to 24. aprila, a dva seminara biće održana u maju, u Kruševcu 15. maja i u Novom Sadu 29. maja.

Učesnici seminara će biti upoznati sa svim aspektima ovog vida poslovanja, u cilju prepoznavanja franšize kao jednog od glavnih ključeva za uspeh u preduzetništvu.

Na seminarima će biti predstavljeni i primeri dobre prakse, dugogodišnji franšizni koncepti iz Srbije, na kojima će biti predstavljen odnos primaoca i davaoca franšizinga, iz ugla već, oprobanih i profitno dokazanih poslovnih koncepata.

Seminari su namenjeni svima koji žele da saznaju više o ovom vidu poslovanja, nezaposlenima, preduzetnicima početnicima kao i onima koji su zainteresovani za nova ulaganja, proširenja poslovanja, pravnim licima koja su zainteresovana za rast i razvoj poslovanja putem franšize.

Namenjeni su i institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konsultantima u malom preduzetništvu, kao i bankama koje prate trendove u preduzetništvu i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    3. april 2024 | 15:20

    Šta ono reče Vulin o okruženju? Na koga li je mislio, hmmmm

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>