• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adria Summit od 8. do 12. maja u Portorožu: Učešće najavila i Privredna komora Srbije

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Čadež će zajedno sa svojim kolegama iz regiona aktivno raditi na izgradnji kapaciteta za bolju saradnju na Adria tržištu

  • 0
Marko Čadež Foto: Andrej Nihil

Adria Summit, koji se održava od 8. do 12. maja u Portorožu, i ove godine okupiće lidere, mislioce i preduzetnike iz oblasti e-trgovine i poslovanja. Učesnici samita imaće priliku da se povežu, razmene ideje i zajedno rade na podsticanju inovacija i rasta poslovanja u digitalnom svetu.

Sada već poznati samit, mesto je gde se ljudi povezuju, dele ideje i sarađuju kako bi unapredili inovacije i poslovni rast u digitalnom okruženju. Kroz raznolik spektar predavanja, diskusija, radionica i networking aktivnosti, učesnici imaju priliku da dublje istraže teme kao što su trendovi u e-trgovini, tehnologija, veštačka inteligencija i kako izgraditi uspešne online poslove. Ovo je prilika da se uči od stručnjaka, vode smisleni razgovori i formiraju vredna partnerstva koja mogu oblikovati budućnost e-trgovine u regionu i šire.

Prisustvo Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, dodatno će obogatiti konferenciju. Čadež, kao istaknuti lider u poslovnoj zajednici Srbije, doprineće diskusijama i razmeni ideja sa kolegama iz regiona, pružajući uvid i perspektivu na teme koje su ključne za dalji razvoj e-trgovine u regionu. Uz to, on će zajedno sa svojim kolegama iz regiona aktivno raditi na izgradnji kapaciteta za bolju saradnju na Adria tržištu, stvarajući temelje za održivu i prosperitetnu ekonomsku interakciju.

Adria Summit predstavlja nezaobilazan događaj za sve koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i najboljom praksom u oblasti digitalne trgovine, kao i za one koji žele da izgrade održive poslovne odnose i stvore nove mogućnosti za rast i razvoj.

Za više informacija i registraciju, posetite adriasummit.com.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>