• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišao da kupi ručak, pa vratio se sa milion dolara u džepu: Mnogi sanjaju o ovakvoj sreći

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemojte da padnete u nesvest kad vam ovo kažem", rekla je prodavačica samohranom ocu koji je došao da proveri da li je išta dobio na svom listiću

  • 0
Powerball lottery igre na sreću lutrija Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Brant Edgington iz Fremonta, gradića u saveznoj državi Nebraska, SAD, otišao je u lokalni supermarket da bi kupio gotovu salatu za ručak kada je u poslednjem trenutku odlučio da kupi Mega Millions srećku.

Tada se samohranom ocu sa srednjeg zapada - promenio život. Postao je bogatiji za milion dolara. Ne njegovoj srećki bilo je pet pobedničkih brojeva za izvlačenje 22. marta.

Iako su njegov otac i deda "zagriženi igrači Mega Millionsa i Powerballa", Edgington je rekao da igra samo "kada džekpot dostigne visoku cifru i nije očekivao da će kupiti srećku", naveli su zvaničnici lutrije Nebraska u saopštenju za medije.

Dok je bio u prodavnici, rekli su zvaničnici, druga osoba je stajala ispred Edgingtona i unovčavala gomilu srećki, ali je samohrani otac strpljivo čekao i kupio srećku.

"Ne igram često", rekao je zvaničnicima lutrije. "Kao samohrani roditelj, moram više da mislim o onome što je na stolu", piše USA Today.

Sledeće subote, rekli su zvaničnici, Edgington je otišao u prodavnicu da proveri da li je nešto dobio. Dok je pokušavao da na skeneru proveri srećku, nije imao uspeha. A onda je zatražio od žene koja je radila u smeni da mu pomogne.

"Nestala je na minut. Onda je druga žena došla s njom i samo su me gledale. Ta druga žena mi je rekla "Nemojte da padnete u nesvest kad vam ovo kažem.", ispričao je srećni samohrani otac koji je u Linkolnu, sedištu lutrije Nebraska unovčio svoj dobitak u petak.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>