• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački TEDi "bacio oko” na Srbiju: Evo šta kažu o poslovanju kod nas

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački maloprodajni lanac TEDi osnovan je 2004. godine u Dizeldorfu

  • 2
Nemački lanac prodavnica TEDi Foto: Shutterstock

Nemački maloprodajni lanac TEDi "bacio je oko" na Srbiju.. Kako se navodi, oni već imaju filijalu u Srbiji, a sada postoji mogućnost i da se njegove prodavnice nađu kod nas.

Na upit portala Retail Serbia da li mogu da daju okvirno vreme za ulazak na srpsko tržišta, iz kompanije su saopštili da ne postoji vremenski okvir za ulazak u Srbiju, ali da svakako prate atraktivna tržišta u Evropi koja su u interesu kompanije da proširi svoje poslovanje među kojima je i Srbija.

- TEDi je vodeći neprehrambeni lanac prodavnica u Evropi. Kompanija je u stalnom rastu i trenutno ima preko 3.000 prodavnica sa više od 30.000 zaposlenih. Zastupljeni smo u 15 evropskih država: Nemačka, Austrija, Slovenija, Slovačka, Španija, Hrvatska, Italija, Poljska, Češka, Mađarska, Rumunija, Portugal, Bugarska, Francuska i Belgija - dodali su iz kompanije za portal Retail Serbia.

Nemački maloprodajni lanac TEDi osnovan je 2004. godine u Dizeldorfu, da bi do kraja iste godine imao ukupno 120 otvorenih filijala širom Nemačke. Već 2006. godine bilo je 400 otvorenih filijala i počela je da ih prati čuvena maskota plišanog medvedića (TEDi-Bär). Par godina kasnije, 2011. otvorena je prva filijala izvan Nemačke, u Gracu u Austriji. Tako je počelo širenje po evropi, da bi do danas imali filijale u 15 evropskih zemalja, prenosi Retailserbia.

TEDi u svom bogatom asortimanu kupcima nudi igračke, stvari za kuću, aksesoar za kućne ljubimce, dekorativne ukrase, odeću, sezonski program, modne dodatke, kozmetiku, slatkiše...

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac Foco

    12. april 2024 | 09:53

    To je vazno. Da se uveze. Lenjin je rekao: uciti, uciti, i samo uciti. A Srbin: Uvoziti, uvoziti i samo uvoziti. Sto bogatiji Nemac, time bogatiji i Srbin...sve dok balon ne pukne. A kad balon pukne, e tad ce Nemac da nastavi da izvozi na milione drugih trzista a gde ces ti crni Srbine, su čim ces ti da uvozis kad te stegne MMF pa ti kaze kao sto je i Grckoj rekao za grcka ostrva: daj nam Srbine svu rudu Kosova. Evo ti papir i potpisi da se odrices koksa Kosova i svih drugih ruda, Srbine moj. Nemas drugi izlaz, moras platiti dug. Madjar je proizveo trabant a Ceh skodu. A sta si ti proizveo Srbo (osim ujdurme Ante Markovica i fiksnog kursa bezvredne valute)? Nista. Potpisuj.

  • Меда

    12. april 2024 | 08:57

    Теди Теди купи и једи. Ди је бесте.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>