• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podrška lokalnoj samoupravi prioritet kompanije Knez Petrol: "Bosilegrad nikada više neće ostati bez goriva"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvoren je sedmi Premium objekat kompanije Knez Petrol u Bosilegradu

  • 0
Knez Petrol Foto: Promo

Pogranična opština Bosilegrad nalazi se u krajnjem jugoistočnom delu Republike Srbije, u Pčinjskom okrugu ,uz bugarsko-makedonsku granicu. U ovom delu Srbije kompanija Knez Petrol je izgradila nov, moderan maloprodajni Premium objekat, Bs Knez Petrol Bosilegrad, čija je ukupna vrednost investicije oko million evra.

Benziska stanica koji ima odlično opremljeno igralište za decu, šop, kafe i car-wash perionicu za automobile.

Pored ponude svih derivata,uključujući i aditivirana goriva nove generacije xenrgy dizel i xenergy bmb asortiman konditorskih proizvoda je širok.

Benzisku stanicu Knez Petrol Bosilegrad svečano su otvorili gradonačelnik Bosilegrada Valdimir Zahrijev i predsednik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević.

Gradonačelnik Bosilegrada Vladimir Zaharijev pohvalio je humanost kompanije na delu i poželeo uspeh u poslovanju.

Pohvalio je investiciju koja dolazi iz privatnog sektora. Kompaniju Knez Petrol, koja je došla da se ponaša domaćinski, zaposli ljude i napravi jednu svetsku investiciju, naglasivši da je dan kada je Bosilegrad dobio modernu i opremljenu benzisku stanicu , dan za istoriju Bosilegrada.

Srđan Knežević,predsednik kompanije Knez Petrol, zahvalio se gradonačelniku i građanima Bosilegrada na ukazanom poverenju , dobrodošlici i folklornom Ansamblu Sportskog Saveza opštine Bosilegrad, koji je poklon predsednika Opštine Bosilegrad za dobrodošlicu.

Kompanija Knez Petrol je u ovaj grad došla raširenih ruku, da podrži razvoj opštine Bosilegrad.

"Pokušali smo da se zahvalimo na gostoprimstvu ovim divnim ljudima. Pomogli smo više od trideset porodica kojima je pomoć u ovom trenutku najneophodnija. Ukupna vrednost donacije je preko dva miliona dinara u robi", poručuju iz kompanije.

Građanima Bosilegrada donirani su šporeti na drva, frižideri, veš mašine, električni šporeti.

Kompanija Knez Petrol organizovala je program animacije za najmlađe sugrađane Bosilegrada kao i posluženje za ceo grad , više od 1.000 građana Bosilegrada posluženo je ručkom, bikom na ražnju, prasićima i jagnjićima u organizaciji Kompanije Knez Petrol da zajednički podele zadovoljstvo i radost povodom koraka u razvoju opštine Bosilegrad.

Na benziskoj stanici u Bosilegradu tečni naftni gas će biti 30 dinara jeftiniji.

- Odgovorno nastavljamo da ulažemo u modernizaciju, unapređujemo ponudu roba i usluga, društveno smo odgovorni, pružamo pomoć zajednici. Poverenje i kvalitet su osnov i budućnost našeg poslovanja, osmesi ove dece, njihova budućnost i prosperitet su najveći uspeh - poručio je Srđan Knežević, predsednik kompanije Knez Petrol.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>