• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

99Bitcoins porastao za 100.000 dolara na prvi dan pretprodaje tokena

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan od najuglednijih kripto medijskih izvora 99Bitcoins, promenio je vlasništvo i predstavio novu kriptovalutu 99BTC

  • 0
Bitkoin Foto: Promo

Token trenutno prolazi kroz pretprodaju. Na svom otvaranju prikupio je 117.000 dolara, dok su brzi trgovci prigrabili njegovu početnu sniženu cenu.

99Bitcoins je pokrenut 2013. godine, iste godine kao i CoinDesk. Međutim, sada predvodi inovacije u kripto medijima kroz svoju decentralizovanu, korisnički-vlasničku 99BTC token i prateću Learn-to-Earn platformu.

Da li je $99BTC 100x spavajući gigant?

Trenutno u svojoj prvoj fazi pretprodaje, učesnici na tržištu mogu kupiti 99BTC po najnižoj ICO ceni ikada. Međutim, ovo funkcioniše po principu "ko prvi, njegova djevojka", i postepenim porastom cene tokom kampanje.

Bitkoin Foto: Promo

99Bitcoins nudi svež pogled na pretprodajni pejzaž. Prema njihovom sajtu projekat se hvali sa više od 700.000 pretplatnika na YouTube-u i 2.8 miliona pretplatnika na e-poštu. Takođe, treba pomenuti i stotine hiljada mesečnih čitalaca koji pristižu na njihov sajt preko Google-a.

Ovo predstavlja monumentalnu priliku za kupovinu, sličnu presale-u Binance-ovog BNB tokena 2017. godine.

Tada je pretprodajna cena BNB-a bila 0.15 dolara. Danas, vrednost iznosi 611 dolara. Ovo označava gotovo 407,233% povrata uloženog.

Urođena korisnost kroz svoju platformu Learn-to-Earn

Na čelu korisnosti $99BTC je njegova platforma Learn-to-Earn. Ova platforma omogućava novim korisnicima da se uključe u svet kriptovaluta, pri čemu vlasnici zarađuju besplatne nagrade u kriptovalutama učeći o industriji i njenim komunikacijama.

Međutim, 99BTC nije samo za početnike. Token zadovoljava igrače u industriji svih nivoa kroz svoje nove korisnosti, kao što su nagrade zajednice, signali za trgovanje kriptovalutama, BRC-20 alati, interakcija sa zajednicom i ulaganje.

Novopostavljeni urednik na 99Bitcoins-u, Sam Cooling, komentarisao je novu inovaciju: "Lansiranje 99BTC Learn-to-Earn platforme predstavlja veliki korak na našem putu da predefinišemo proces uvođenja novih korisnika na tržište kriptovaluta."

On je nastavio, "U srcu novog interaktivnog ekosistema za učenje 99Bitcoins je ideja da ne bi trebao da postoji trošak za uključenje novih učesnika na tržište. Put učenja treba da osnaži radoznale, počevši od tokenizovane stimulacije kao realnog primera kako kriptovalute funkcionišu."

Tokenomija i pretprodaja 99Bitcoins

Token 99BTC ima ukupno snabdevanje od 99 milijardi. 15% je alocirano za pretprodaju, 14% za nagrade za staking, 23% za projektna sredstva, 17% za nagrade zajednice, 8% za likvidnost i 23% za marketing.

Bitkoin Foto: Promo

Ova distribucija tokena savršeno balansira razvoj ekosistema i potencijalni rast zajednice.

Ulaganje je već počelo, sa procenjenim APY od 59,859%. Međutim, ovaj procenat će opadati kako staking pool raste, tako da oni koji žele da maksimiziraju svoje potencijalne dobitke treba da brzo deluju.

U znak proslave pretprodaje, 99Bitcoins organizuje airdrop vredan 99.999 dolara. Bit će podeljen između 99 pobednika, a učesnici mogu dobiti do 11 ulaza završavanjem jednostavnih zadataka navedenih na stranici projekta za airdrop.

Trenutna cena 99Bitcoins-a je 0.001 dolara, ali će se povećavati tokom kampanje. Sledeće povećanje će se dogoditi za pet dana ili kada ukupno prikupljanje sredstava dostigne 742.000 dolara.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>