• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najveći karijerni događaj za mlade opet u gradu: Evo kako da se prijavite za besplatno učešće

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove godine će biti organizovan posle duže pauze u potpuno uživo formatu

  • 0
Belgrade youth fair Foto: Belgrade youth fair

U naredna dva dana, 18. i 19. aprila biće održan jubilarni 10. po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu. Ove godine će biti organizovan posle duže pauze u potpuno uživo formatu i to u Cineplexx Ušće.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, CV klinika, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

- Ove godine proslavljamo veliki jubilej, 10 godina najvećeg karijernog događaja za mlade u našem regionu! Belgrade Youth Fair se ove godine posle duže pauze vraća u skroz uživo formatu i to na jednom od najpopularnijih mesta za mlade u Cineplexx Ušće gde će biti organizovana i velika konferencija na kojoj nas očekuju direktori najvećih kompanija u Srbiji kao i dosta poznatih uspešnih ljudi iz raznih sfera modernog poslovanja. Pored toga, na sajamskom delu svi posetioci će dobiti pristup mnogobrojnim programima praksi i zapošljavanja, ali i šansu da upoznaju direktno menadžere za zapošljavanje najboljih poslodavaca u Srbiji. Ove godine se očekuje još veći broj različitih praksi i poslova, kao i dodatnih aktivnosti koje prirpemamo za njih, pa će biti i više šansi za pronalazak idealnog posla za sve mlade - istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Mladi će i ove godine imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Ovo su neke od tema:

Panel diskusija- Saveti direktora velikih kompanija za mlade;

Kako pronaći idealan posao i kako se pripremiti za intervju;

Karijerni put uspešnih ljudi;

Wellbeing – zdrav način života i rada;

Karijere budućnosti;

Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Banca Intesa, IKEA, Nestle, Lidl, Heineken, JTI, Nelt, NCR Atleos, Bambi, PwC, Milšped, NCR Voyix, Unicredit banka, Brose…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, mogu da se besplatno prijave za učešće i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>