• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako želite da vežbate sa fitnes pionirkom sa slike, spremite 11.000 evra: Toliko košta 12 časova godišnje

V. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trejsi Anderson poznata je po "metodi" koja uključuje veliku količinu ponavljanja sa malim težinama

  • 0

Luksuzni velnes klub Surene, otvoren 14. aprila, prostire se na četiri sprata i 2.000 kvadratnih metara podzemnog prostora ispod novog hotela Emori u londonskom Najtsbridžu. I u pitanju je jedini fitnes studio u Velikoj Britaniji u kom možete da trenirate sa poznatim trenerom Trejsi Anderson.

Studio uključuje sobe u zen stilu za medicinske konsultacije, sobu koja ima pod sa mašinama za elektrostimulaciju, ogromni bazen (22 metara) i prostrane prostorije za spa tretmane.

Članarina u ovom ekskluzivnom centru za rekreaciju i relaksaciju je prava sitnica: 10.000 funti (11.000 evra) godišnje plus naknada za inicijaciju od 5.000 funti.

Plafon iznad bazena je obložen zlatnim listićima, a kupačima se pušta umirujuća muzika pod vodom. Članovi kluba mogu da zatraže prilagođene muzičke liste koje se reprodukuju dok oni koriste bazen. U spa centru i kafeu, korišćena je veštačka inteligencija koja je osigurala da se smirujuća muzika nikada ne ponavlja - čak na prvoslušanje ne zvuči drugačije od onoga što se pušta u drugim luksuznim spa centrima. Sobe za tretmane imaju platna u privlačnim nijansama izlaska i zalaska sunca, a dizajner Remi Tesijer je okačio printove Demijena Hersta na zidove, prenosi BNN Blumberg.

Ceo sprat je posvećen fitnes pionirki Trejsi Anderson. Članovi centra dobijaju 12 Trejsinih visokoenergetskih časova godišnje, a dodatni čas košta 40 funti po sesiji. U skladu sa njenom prepoznatljivom praksom, prostor studija se zagreva na 35 stepeni celzijusa sa vlažnošću od 75 odsto, a trake za vežbanje su pričvršćene za plafon. Časovi se sastoje od njene „metode“, koja uključuje veliku količinu ponavljanja sa malim težinama.

Godišnja članarina od 10.000 funti uključuje i testove krvi koje obavljaju konsijerž lekari u jednokratnoj medicinskoj konsultaciji kako bi se napravio sveobuhvatan plan zdravlja koji može uključivati vitaminske dodatke ili specifične vežbe. Upute za specijaliste kao što su stručnjaci za žensko zdravlje, na primer, mogu se izdati u slučaju da se otkriju hormonski problemi.

Manekenka i nutricionistkinja Rouzmeri Ferguson bila je konsultant za meni u kafiću koji se nalazi u ovom centru i koji uključuje lososa na žaru sa jogurtom od kelja i tahinijem od 39 funti i "koža i tonik" koktel sa kolagenom, elektrolitima i bezalkoholnim džinom po ceni od 20 funti.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>