• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međunarodni lanac Mix Markt stiže u Srbiju: Za par dana otvaraju se supermarketi, a evo na kojim lokacijama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovaj korak govori o poverenju u srpsku privredu i potencijal za rast potrošnje", poručili su iz kompanije

  • 0
Mix Markt Srbija Foto: Pixabay, mixmarkt.eu

Međunarodni lanac Mix Markt otvoriće u Srbiji 29. aprila prve maloprodajne objekte koji će se nalaziti u Beogradu na dve lokacije, u Sarajevskoj ulici br. 70 i na adresi 27. marta br. 7. Trgovačka kompanija sa sedištem u Nemačkoj započinje poslovanje istog dana i u Novom Sadu sa supermarketom koji će biti otvoren na adresi Bulevar oslobođenja 70a.

- Dugo očekivano otvaranje naših prodavnica izazvalo je ogromno interesovanje u javnosti i među potrošačima. Kao poznati evropski trgovac na malo, Mix Markt nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama - poručili su oni.

Kako su naveli, otvaranje prodavnica u Srbiji je dokaz koliko veruju u potencijal za rast potrošnje u našoj zemlji.

- Ovaj korak govori o poverenju u srpsku privredu i potencijal za rast potrošnje. Nadamo se da će Mix Markt prodavnice postati popularne među potrošačima u Srbiji sa novim iskustvom kupovine - saopštila je kompanija, prenosi Retail Serbia.

Mix Markt trenutno posluje na više od 350 lokacija širom Evrope. U našem regionu prisutan je u Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori. U asortimanu se nalaze proizvodi iz Nemačke, Rusije, Poljske, Turske, Balkana...

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>