• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Privatnik iz Beograda kaže da je otvorio firmu sa 300€, sad radi 365 dana u godini: Živi "kao prosečan Nemac"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, jutros smo preneli njegovu priču o radniku koji mu je dao otkaz jer nije želeo da ga pusti da ode 45 minuta ranije sa posla

  • 0
šef, direktor Foto: Pixabay

Privatnik iz Beograda, koji je na društvenim mrežama podelio sarkastični osvrt na neprijatnu situaciju sa posla, o čemu je Telegraf Biznis pisao danas, pojasnio je kako izgleda rad u njegovoj firmi, koja već deset godina posluje 365 dana u godini.

- Takav je posao i takva je moja politika, zato je i u prva 3 mesta u Srbiji - istakao je ovaj poslodavac, iako nije hteo da navede čime se firma bavi.

Kaže da "95 odsto ljudi u Beogradu zna za njegovu firmu" što mu je bio cilj od samog početka.

Podsetimo, on je izrazio nezadovoljstvo jer mu je radnik dao otkaz nakon što je odbio da ga pusti 45 minuta ranije sa posla, iako mu je često činio taj ustupak. Nakon što je objasnio zašto ga je takav potez šokirao, privatnik je odlučio i da podeli sa ostalim korisnicima društvene mreže svoje početke poslovanja.

Istakao je da je u pokretanje svoje firme uložio 300 evra kao i mnogo svog vremena  i "živaca".

Rekao je da bi mu bilo mnogo lakše da je imao nekoga da mu da 200 evra na samom početku. Ovako je sam uložio novac, vreme i trud.

Posle mnogo komentara sa različitim pitanjima privatnik je istakao da za pokretanje posla sa malim kapitalom morate da budete dobro psihički pripemljeni i da imate dovoljno snage.

Njegov recept za uspeh je posvećenost i odricanje.

"Samo moraš da se pomiriš sa tim da nema više rođendana, novih godina, proslava, blejanja, slobodnih dana, odmora,... nego samo spavanje koliko mora i razrađivanje tog posla", dodaje privatnik.

Za sebe kaže da ne zarađuje milione i da živi skromno, "kao prosečan Nemac u Nemačkoj".

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>