• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

4 najbolje Solana pretprodaje za investiranje u 2024. godini

A. V.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Solana je jedna od najpopularnijih mreža trenutno, što znači da postoji obilje mogućnosti za pretprodaju. Pretprodaje vam omogućavaju da kupite nove Solana tokene pre nego što počnu trgovati na berzama, tako da ćete osigurati nisku cenu. Ali koji su najbolji Solana pretprodaje za ulaganje danas?

  • 0
Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

U ovom vodiču otkrivamo 4 Solana pretprodaje koje bi mogle eksplodirati u 2024. godini. Nastavite čitati da biste otkrili potcenjene Solana projekte pre nego što se probiju.

Evo liste najboljih Solana pretprodaja za 2024. godinu:

  • Dogeverse - Generalno najbolja Solana pretprodaja s prikupljenih preko 7 miliona dolara, prognozirana stopa rasta od 100x
  • Slothana - Meme kriptovaluta bazirana na lenjivom lenjivcu, prikupljeno preko 10 miliona dolara s preko 20.000 pratilaca
  • Mega Dice Token - Regulisan kockarski sajt sa sopstvenim tokenom koji nudi dnevne nagrade i ekskluzivne bonuse
  • Crab - Projekat zasnovan na zajednici sa preko 42.000 pratilaca, pretprodaja ima hard cap od 5.000 SOL

Posetite Dogeverse

Puna analiza najboljih Solana ICO-a

Sada ćemo detaljnije razgovarati o najboljim Solana ICO-ima. Nastavite čitati kako biste otkrili koji projekti imaju najbolju šansu za ostvarivanje dobitka od 100x.

1. Dogeverse - Općenito najbolja Solana pretprodaja za investiranje u 2024.

Prema našem mišljenju, Dogeverse je najbolja opcija za investitore u pretprodaji. To je nova meme kriptovaluta na Solana mreži koja se temelji na Shiba Inu. Već je prikupljeno više od 7 miliona dolara, a cena u pretprodaji je samo 0,000298 dolara. To znači da ćete za samo 100 dolara dobiti više od 335.000 DOGEVERSE tokena.

Međutim, imajte na umu da će se cena u pretprodaji uskoro povećati. Iako je Dogeverse jedna od najboljih meme kriptovaluta na Solana mreži, nudi jedinstvenu ponudu. Naime, Dogeverse je multi-chain meme kriptovaluta, što znači da takođe funkcioniše na drugim mrežnim standardima. To uključuje Avalanche, Polygon, BNB Chain, Ethereum i Base.

To znači da će pretprodaja privući investicije iz najaktivnijih blockchain mreža u industriji. Na primer, osoba koja drži ETH neće morati da menja svoje tokene za SOL kako bi investirala - i obrnuto. Dogeverse ima planirane liste na raznim decentralizovanim i centralizovanim berzama, a ukupna ponuda je fiksirana na 200 milijardi tokena. Dogeverse takođe nudi nagrade za staking od 146%.

Posetite Dogeverse

2. Slothana - Popularna meme kriptovaluta bazirana na lenjivom lenjivcu

Slothana je još jedna vrhunska pretprodaja sa ambicioznim planovima. To je meme kriptovaluta bazirana na lenjivom lenjivcu. Slothana web stranica ima sličan osećaj kao i dogwifhat; nema slučajeva upotrebe, korisnosti ili ciljeva na mapi puta. Međutim, baš kao i dogwifhat, Slothana je uspela da generiše uzbuđenje i FOMO u kratkom vremenskom periodu. Na primer, Slothana pretprodaja je bila aktivna samo nekoliko nedelja - ali je prikupila više od 10 miliona dolara. Štaviše, stranica Slothana X i dalje raste. Nedavno je premašila 20.000 pratilaca. Nivo angažovanja je visok, pri čemu svaki X post privlači stotine komentara i preko 100.000 pregleda.

Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

Ovo su karakteristike kriptovaluta sa potencijalom 1000x. Preostalo je 10 dana za ulaganje u Slothana pretprodaju. Nakon toga, investitori će dobiti svoje SLOTH tokene, a prvo listiranje na berzi će biti aktivirano. Nije bilo popusta za rane investitore; cena pretprodaje je fiksirana na 1 SOL za 10.000 SLOTH. To je otprilike 0,0142 dolara po SLOTH na osnovu trenutnih cena SOL-a.

Posetite Slothana

3. Mega Dice Token - Regulisani sajt za klađenje sa dnevnim nagradama i ekskluzivnim bonusima

Mega Dice Token se pokazao kao jedna od najboljih Solana pretprodaja za dobijanje izloženosti kockanju na blockchainu. Za razliku od mnogih projekata pretprodaje, Mega Dice stoji iza uspostavljenog i profitabilnog poslovanja. Ima više od 50.000 igrača i prosečno mesečno prihoduje preko 50 miliona dolara od kockanja. Šta više, Mega Dice je regulisani kazino sa Curaçao licencom za igre na sreću. Mega Dice platforma za klađenje uključuje video poker, kocku, slot mašine, blackjack, rulet i još mnogo toga. Uživo dileri i sportsko klađenje takođe su podržani. Mega Dice je takođe popularan zbog svojih efikasnih sistema plaćanja; isplate igrača se obrađuju odmah. Mega Dice Token - $DICE, nudi niz pogodnosti za nosioce.

Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

Na primer, Mega Dice ulaže deo svojih neto prihoda od kockanja u staking pool. To znači da nosioci $DICE tokena svakodnevno dobijaju isplate po atraktivnim APY stopama. Nosioce takođe očekuju ekskluzivni bonusi i pristup velikodušnom programu preporuka. Tu su i ekskluzivni NFT-ovi sa dodatnim upotrebama. Pretprodaja Mega Dice Tokena trenutno ima cenu od $0.069 po $DICE tokenu.

Posetite Mega Dice Token

4. Crab - Meme projekat baziran na zajednici sa preko 42,000 X pratilaca

Poslednji na ovom spisku novih pretprodaja kriptovaluta na Solana mreži je Crab. Ova meme kriptovaluta je bazirana na raku koji gleda na zalazak sunca i "vlada nad peščanim obalama Solana zaliva". Iako je pretprodaja upravo počela za javnost, Crab je već sakupio rastuću zajednicu. To uključuje više od 42,000 pratilaca na njegovoj X stranici.

Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

Da ne pominjemo više od 10,000 članova Telegram grupe. Ovi brojevi će verovatno nastaviti da rastu kako pretprodaja napreduje. Crab pretprodaja je postavila nizak tvrdi limit od samo 5,000 SOL-a. To iznosi približno 710,000 dolara na osnovu trenutnih Solana cena. Nema kontrolne table za pretprodaju, pa ćete morati da prenesete SOL na navedenu adresu novčanika.

Da li treba investirati u nove Solana pretprodaje?

Solana mreža je u poslednje vreme doživela ogroman porast transakcionih aktivnosti. Veći deo toga je povezan sa lansiranjem novih tokena, uključujući pretprodaje. Dakle, to postavlja pitanje - da li se isplati investirati u Solana pretprodaje?

Gde naći Solana pretprodaje?

Iako broj novih Solana pretprodaja nastavlja da raste, pronalaženje istih može biti izazovno. Pronašli smo da je jedna od najboljih strategija korišćenje X-a. Pretraga "Solana pretprodaja" ili "Solana ICO" obično će dati mnogo rezultata. To su često potpuno nove Solana pretprodaje. To znači da možete osigurati najbolju cenu ulaska.

Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

Pored toga, neke Solana pretprodaje reklamiraju se na popularnim sajtovima za agregaciju podataka. To često uključuje DexTools, DexScreener i Bird Eye. Takođe je vredno proveriti sajtove za listanje pretprodaja poput ICOBench-a. Njihovi listinzi pretprodaja se redovno ažuriraju, tako da biste mogli otkriti neke od najboljih novih kriptovaluta za kupovinu.

Korak-po-korak vodič o tome kako investirati u Solana ICO-e

Sada ćemo objasniti kako investirati u Solana ICO-e. Samo se uverite da ste obavili adekvatnu analizu i da razumete finansijske rizike.

Kriptovalute sajtovi Foto: Promo

Korak 1: Nabavite siguran kripto novčanik koji podržava SOL tokene

Pre ulaganja u pretprodaju, treba vam siguran kripto novčanik. To je zato što se ulaganja u pretprodaje vrše putem transfera kriptovaluta između novčanika. Novčanik treba da podržava Solana mrežu i prilagođene tokene. To će vam omogućiti da skladištite tokene pretprodaje u novčaniku. Naš prvi izbor je Trust Wallet, jer je siguran, besplatan i podržava preko 100 mreža - uključujući Solanu. To znači da možete koristiti Trust Wallet za skladištenje svih vaših kripto investicija. Trust Wallet dolazi kao proširenje pretraživača i mobilna aplikacija. Posetite veb-sajt Trust Wallet-a i preuzmite novčanik na vaš uređaj po vašem izboru.

Korak 2: Dodajte SOL u svoj kripto novčanik

Sledeći korak je da dodate SOL u svoj kripto novčanik. Ako koristite Trust Wallet, imate tri opcije:

Ako već imate SOL u drugom novčaniku, prenesite novčiće na vašu adresu Trust Wallet-a. Ako nemate, možete kupiti SOL na većini online menjačnica i zatim preneti novčiće. Možete takođe kupiti SOL preko Trust Wallet-a, mada je ovo skuplja opcija.

Korak 3: Završite investiciju u Solana pretprodaju

Kada SOL bude u vašem kripto novčaniku, možete završiti investiciju u pretprodaju. Ovaj proces može varirati u zavisnosti od projekta. Na primer, Dogeverse i Mega Dice Token imaju alat na svojim web sajtovima za pretprodaje. Investitori povezuju svoj novčanik, biraju iznos investicije i potvrđuju. To je profesionalniji pristup ulaganju u pretprodaju. S druge strane, sve više Solana pretprodaja se odlučuje za proces kripto airdropa. Investitori direktno šalju SOL kovanice na adresu novčanika pretprodaje. Novi tokeni se airdropuju investitorima nakon završetka pretprodaje.

Zaključak

Pretprodajne kampanje na Solana chainu nude neviđeni potencijal za profit. Međutim, mnoge od tih kampanja su prevare, pa je raznolikost ulaganja i upravljanje rizikom od ključne važnosti. Sveukupno, Dogeverse je naš izbor za najbolju pretprodajnu investiciju. Sa preko 7 miliona dolara prikupljenih sredstava, Dogeverse i dalje privlači spekulativne investitore. To je zabavan meme token koji radi na šest različitih chainova- uključujući i Solanu.

Posetite Dogeverse

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>