• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ja sam Srećko i čuvam sve što vam je važno – vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje! Obećavam da ću biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti

  • 0
AMSO Foto: Promo/ AMSO

Lepo vreme je stiglo i idealno je za nove avanture! Već ste rezervisali vikend putovanje, ili ste pak odvojili malo više vremena za uživanje? Bravo za vas!

Temperature su prijatne i uglavnom je sunčano i vedro. Ako se i desi da padne kiša, neće vam smetati ako kod sebe imate kabanicu ili kišobran, dodajte ovo na svoju listu za pakovanje.

Prelepi gradski trgovi širom Evrope najlepši su u proleće, kada se budi priroda. Olistalo drveće i cveće kog ima na svakom uglu ulepšaće vam svaki selfi koji želite da podelite sa svojim prijateljima. I ja obožavam da se slikam!

Osim naočara za sunce, kišobrana i kabanice za svaki slučaj, potrebno vam je i Putno zdravstveno osiguranje. Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija koja ima veze sa zdravljem, pokvari raspoloženje na odmoru. Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu, u skladu sa ugovorenom sumom.

Savetujem vam da, kako bi vaše putovanje bilo bezbrižnije i prijatnije, pozovete prijatelje iz AMS osiguranja na 0800 009 009, ili ponudu osiguranja pogledate na WEBSHOP-u. Svi koji se odlučite da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite preko WEBSHOP-a, dobićete popust od 30 %!

Sjajna vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom! Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje može početi da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Ako svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na ovaj način, dobićete je po 30% nižoj ceni!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>