• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

PKS: Poslovni susreti srpskih, turskih i bugarskih kompanija 16. maja u Beogradu

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Privredne delegacije iz Turske i Bugarske predvodiće tri poslovne asocijacije

  • 0
Poslovni sastanak Foto: Shutterstock/Rawpixel.com

Poslovni susreti B2B, srpskih, turskih i bugarskih kompanija održaće su u četvrtak,16. maja, a firme zainteresovane za učešće na ovim sastancima bi trebalo da se prijave do petka, 10. maja, objavila je Privredna komora Srbije (PKS).

Bilateralnim poslovnim susretima srpskih, turskih i bugarskih kompanija biće obuhvaćeni sektori građevinarstva, tekstilne i metalske industrije, te turizam i trgovina.

Privredne delegacije iz Turske i Bugarske predvodiće tri poslovne asocijacije i to dve iz Turske, RUMELISIAD iz Burse i ERIAD iz Eskišehira a iz Bugarske BULTIŠ iz Plovdiva.

Sve tri organizacije okupljaju privrednike poreklom sa Balkana koji imaju uspešne firme u Turskoj i prevashodno se bave razvijanjem privredne saradnje između Turske i balkanskih zemalja.

Poslovne susrete organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ambasadom Turske u Beogradu, odnosno njenom Ekonomskom kancelarijom a cilj posete je unapređenje privredne saradnje Srbije, Turske i Bugarske i pomoć domaćim firmama da lakše i brže uspostave kontakt sa potencijalnim partnerima iz ovih zemlja.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>