• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan prevaren za karte za dečiji koncert: Ostao bez 5.000 dinara, pa poručio - Trebalo je da uradim domaći

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan živi u Srbiji, i kako je istakao nije očekivao da će biti prevaren na ovakav način, i to od strane navodnog studenta

  • 0
Otac dete poruke Foto-kolaž: Shutterstock, Facebook/SBU

Jedan Ivan požalio se javno kako je ostao bez 5.000 dinara i mnogo važnije - karti za dečiji koncert. Bio je meta nečije prevare.

Naime, prodavca je našao preko Fejsbuka i trebalo je da kupi tri karte. Na osnovu poruka koje je Ivan dostavio kao dokaz, može se videti da je dečko na veoma "nenametljiv način", odnosno bar je tako delovalo, ponudio karte, a u jednom trenutku čak je rekao da će treću kartu pokloniti nekom detetu, kako ne bi propala.

- Rekao mi je da ima tri karte, poslao je i svoju ličnu kartu kao "garanciju" i nakon uplate se više nije javio. U prilogu možete videti slike prepiske i njegovog profila - rekao je Ivan.

Nakon pretrage na internetu, Ivan je shvatio da nije jedini koji je doživeo ovakvu vrstu prevare od strane istog dečka:

- Kasnije sam našao i iskustva drugih ljudi i da su prošli kroz isti scenario, tako da sam sam kriv što nisam uradio "domaći".

Ivan je dečku koji ga je prevario javno poželeo da srećno potroši 5.000 dinara koje su mu očigledno bilo veoma potrebne, budući da je dečiji koncert iskoristio za prevaru.

(Telegraf Biznis)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>