• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zemlje Zapadnog Balkana i SAD potpisale Memorandum o jačanju transatlantske saradnje u oblasti turizma

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpisan je u okviru dvodnevne konferencije "Transatlantski ekonomski forum jugoistočne Evrope" koja je održana u Vašingtonu

  • 0
Memorandum, Zapadni Balkan i SAD Foto: Amer Kajmović

Rukovodioci privrednih komora iz regiona Zapadnog Balkana potpisali su Memorandum o jačanju transatlantske saradnje u oblasti turizma između zemalja Zapadnog Balkana i Sjedinjenih Američkih Država.

Memorandumom je predviđeno jačanje međusobne saradnje turističkih operatera iz zemalja Zapadnog Balkana i Sjedinjenih Američkih Država, kao i promocija jedinstvenog turističkog tržišta regiona u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dokument su na svečanoj ceremoniji održanoj u američkom Kongresu potpisali predstavnici privrednih komora Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Severne Makedonije i tzv. Kosova.

Memorandum je potpisan u okviru dvodnevne konferencije "Transatlantski ekonomski forum jugoistočne Evrope" koja je održana u Vašingtonu u organizaciji Transatlantske liderske mreže, Evropskog centra Atlantskog saveta i Instituta za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>