• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važna vest za zaposlene u Pošti: Stiže isplata druge polovine dobiti za 2023, evo i kad

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplata prve polovine dobiti bila je 20. maja ove godine

  • 0
Pošta Srbije Foto: Shutterstock/Mirko Kuzmanovic

Isplata druge polovine dobiti za 2023. godinu za sve zaposlene u Pošti Srbije realizovaće se 15. septembra ove godine, saopšteno je iz tog preduzeća.

- Ova odluka je dokaz naše posvećenosti i obećanja koje smo dali svim zaposlenima, pokazujući da se stara o vašoj dobrobiti i stabilnosti - izjavio je Anđelković na sastanku sa sindikatima.

Kako podsećaju, uprkos mišljenju bivšeg direktora Ðorđevića da isplata bude realizovana tek po dogovoru sa Ministarstvom finansija, Nadzorni odbor je uspeo da izdejstvuje odluku koju je Vlada RS prihvatila, a to je da isplata prve polovine dobiti bude 20. maja ove godine.

- Razumemo koliko su ovakve vesti važne za svakog radnika i njihovu porodicu, te smo stoga ponosni što možemo da podelimo ovu fantastičnu novost. Ovo obećanje za isplatu u septembru je rezultat teškog rada i predanosti svih nas u prethodnoj godini, i zahvalni smo što možemo da podelimo plodove tog truda - poručili su iz Pošte i dodali:

Predsednik reprezentativnog sindikata Radnik Goran Stefanović poručio je da ,,očekuju još jednu produktivnu i uspešnu godinu zajedno".

- Ubeđeni smo da Nadzorni odbor i v.d. direktor Anđelković aktivno rade na tome da osiguraju finansijsku sigurnost i prosperitet za sve nas.

Zahvaljujemo se svim zaposlenima na neprestanom trudu i posvećenosti. Očekujemo još jednu produktivnu i uspešnu godinu zajedno, dokaz za to je profit koji imamo već u prvom kvartalu - rekao je.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>