• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkriveno srpsko ležište jeftinih kuća, cene su dugo zamrznute: Sve ispod 50.000€, na 40 minuta od Beograda

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Za sve one koji žele miran, opušten život, okružen zelenilom i prirodom, a da ipak ne budu mnogo udaljeni od gradskih dešavanja Barajevo je idelalan izbor

  • 4
Kuće Barajevo Foto: Halo nekretnine

Na samo 40 minuta kolima od centra Beograda, nalazi se opština Barajevo koja je poznata po svom zelenilu, vikendicama i miru. Upravo su ovo razlozi zašto mnogi odlučuju da se tamo presele, i tako spoje lepo i korisno. Dok mnogi misle da se u Barajevu mogu pronaći samo penzioneri, mladi bračni parovi mir sa porodicom pronašli su upravo na ovom mestu.

Sudeći po oglasima na internetu, kuće u Barajevu su veoma povoljne, te se veće površine sa pomoćnim objektima mogu pronaći i do 50.000 evra.

Ovo su šest oglasa čije ponude garantuju povoljno uživanje u miru i tišini, i sve to u blizini centra Beograda.

1. 80 kvadratnih metara za 45.000 evra

Kuća se sastoji od dva sprata i u prizemlju postoji veranda, kupatilo, kuhinja, dnevna soba i spavaća soba. Na osnovu fotografija jasno je da je kuća delimično opremljena, te se može videti šporet, frižider kao i tea peć, ali svakako postoji prostor da je novi vlasnici srede po svom.

Na spratu se nalaze dve sobe, kao i kupatilo, a kako se dalje navodi, struja je uvedena. Ipak, ono što bi trebalo da se naponeme, je da je prodavac navedenu nepokretnost kupio pomoću stambenog kredita tako da je na istoj uspostavljena hipoteka u korist banke. Iznos koji treba isplatiti banci za brisanje hipoteke iznosi 10.000 evra, koji bi predstavljao kaparu po kupoprodajnom Predugovoru.

2. Opremljena kuća na dva sprata za 40.000 evra

Kuća se nalazi na Ibarkog magistrali, dok je stanica GSP ispred kapije. Površina kuće na svakoj etaži je 42m2 (prizemlje i potkrovlje), a u prizemlju se nalazi hodnik, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. U potkrovlju je ogromna spavaća soba i kao i velika betonska terasa, koja se uz malu doradu može pretvoriti u pravu oazu za uživanje.

Nekretnina se nalazi na površini od 6,99ara. Ipak ono što je jedna od najbitnijih stvari jeste da je kuća potpuno opremljena, te je spremna za useljenje.

3. Kuća površine 280m2 i placem od 50ari za 50.000 evra

Nekretnina se nalazi u mestu Rožanci, u opštini Barajevo. Kako se navodi, kuća poseduje podrum i garažu, prijemni deo, hodnik, kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu sa ostavom, dok je na spratu nalaze tri spavaće sobe sa velikom terasom.

Tu su i pomoćno objekti u vidu dve garaže, radionice i stare kuće. Ispred kuće može se uočiti i kontrukcija za plastenik koja je već postavljen, što novom vlasniku može i te kako značiti.

4. Kuća od 70m2 na placu veličine 10,10 ari za 35.000 evra

"Neka Vas svako jutro probudi cvrkut ptica u netaknutoj prirodi, umesto buke i gužve u velegradu", stoji u opisu oglasa.

Kako se dalje navodi, kuća je sagrađena veoma kvalitetno. Na prvom nivou kuće nalazi se garaža i letnja kuhinja. U drugom nivou je dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik, terasa. Na spratu se nalazi tavanski prostor adaptibilan u potkrovlje.

Ipak odmah na ulazu mogu se primetiti oronule stepenice, dok je unutrašnjost malo podlegla vremenu, te je jasno da je ulaganje neophodno.

Na placu postoji i pomoćni objekat, upotrebljiv kao ostava za alat i ogrev.

5. Dvospratna kuća od 145 metara kvadratnih za 43.000 evra

Kuća se nalazi u okolini Barajeva, odnosno u selu Rožanci, i odmah "na prvu" može se videti da fasada nije postavljena, ali za ovakvu cenu to je sasvom razumno. Prizemlje sadrži jednu sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i ostavu, dok se na spratu nalaze tri spavace sobe. Nameštaj je malo stariji, te je jasno da je dorada neophodna.

Ipak, kuća ima bunarsku vodu, dok je gradska voda sprovedena, ali kuća još uvek nije priključena.

Na placu se pored dvorista nalazi i stari voćnik dok je ostali deo pogodan za sejanje bašte. Takođe na placu se nalaze dva pomoćna objekta- šupa do 100 metara kvadratnih i štala sa tavanom.

6. Kuća od 93 metara kvadratnih za 47.000 evra

Kako se u oglasu navodi, objekat je podeljen na tri etaže.

- Suteren: garaža i dve pomoćne prostorije (sa strujom i vodom).

- Visoko prizemlje: hodnik, veliki dnevni boravak sa terasom, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo.

- Potkrovlje: predsoblje, dve spavaće sobe (jedna sa terasom).

Kuća je okružena zelenilom, koje se prostire na 10 ari, a pogled sa terase je "za poželeti". Ipak ono što je veoma zanimljivo jeste da unutrašnjost kuće karakteriše drvo koje se može videti u spavaćoj sobi, pa čak i u kupatilu.

(Telegraf Biznis)

Video: Stan u Beogradu ili na Zlatiboru: Šta je isplativije i unosnije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaaa

    24. maj 2024 | 14:19

    kme ovo treba,ko radi u beogradu uopstes ene isplati i cim nije tu odmah ce biti pokradeno sve sto se moze poneti

  • Ja

    25. maj 2024 | 18:02

    Ovo nema veze s mozgom. Sve krs kuce u koje treba uloziti jos toliko su po toj ceni. Sve normalno je oko 100 000 e.

  • Mihajlo

    25. maj 2024 | 20:43

    Bas su jeftine, daj pet komada...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>