• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miele proslavlja 125. rođendan specijalnom serijom uređaja

N. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Povodom velikog jubileja, čuveni nemački brend proširio je svoju ponudu, a novi modeli 125 serije dostupni su uz poklon dodatnu opremu i produženu garanciju

  • 0
Miele uređaji Foto: Miele/Promo

Posvećenost kvalitetu, ali i kontinuiranom unapređenju korisničkog iskustva, filozofija je kojom se Miele vodi već više od jednog veka. Ove godine, brend proslavlja veliki jubilej, a tim povodom je svojim korisnicima predstavio specijalnu, rođendansku seriju uređaja koji na pravi način zaokružuju dosadašnji rad nemačke kompanije.

Svojom rođendanskom serijom uređaja, Miele još jednom postavlja standarde. Kvalitet i trajnost, funkcionalnost i održivost, dizajn i jednostavnost upotrebe, zagarantovani su i ovoga puta. Velikih 125 godina postojanja brend je iskoristio kao povod da svojim kupcima pruži mogućnost kupovine uređaja iz specijalne jubilejske serije po povoljnijim uslovima, uz brojne poklone među kojima je i 125 nedelja besplatne dodatne garancije.

Ova specijalna ponuda biće aktuelna tokom čitave godine, a obuhvatiće uređaje iz svih kategorija koji su grupisani u dva promotivna asortimana.

Sa jedne strane, tu su modeli 125 Edition koje je moguće kupiti po specijalnim rođendanskim cenama uz vredne poklone. Ove uređaje karakterišu najnaprednije funkcije, bez obzira na to da li je reč o mašinama za pranje veša sa patentiranim AutoDos sistemom uz koje se dobija količina originalnog Miele deterdženta dovoljna za oko 6 meseci pranja, ili rernama sa AirFry režimom pečenja koje dolaze u kombinaciji sa nekoliko različitih poklon dodataka.

Miele uređaji Foto: Miele/Promo

U ponudi je i serija 125 Gala Edition koja predstavlja prestižnu liniju Miele uređaja. Ona takođe donosi brojne prednosti u pogledu funkcionalnosti, kao i prateće opreme, ali osim poklon dodatne opreme, korisnicima je na raspolaganju i besplatna produžena garancija u trajanju od 125 nedelja. Garanciju je moguće automatski produžiti skeniranjem QR koda koji se nalazi na svakom uređaju iz ove serije putem aplikacije Miele@Home.

Još jedna prednost 125 Gala Edition serije, kojoj će se naročito obradovati zaljubljenici u dobar dizajn, jeste da su izabrani kuhinjski uređaji sada dostupni u ekskluzivnoj mat crnoj boji. Među njima su rerne, indukcione ploče i aparati za kafu koji kupcima garantuju prepoznatljiv kvalitet, uz još prefinjeniji izgled.

Miele uređaji Foto: Miele/Promo

Miele je brend koji već 125 godina ne samo da ide korak dalje, već i korak ispred, fokusirajući se na proizvodnju aparata koji su izuzetno kvalitetni te kao takvi na najbolji način služe svojim korisnicima, olakšavaju im svakodnevne dugi niz godina. Upravo zato, moto kompanije koji glasi “Immer Besser” (Zauvek bolji) na pravi način oslikava pristup zahvaljujući kom je Miele danas i prepoznat kao brend kome korisnici najviše veruju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>