• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preduzetnice požurite: Otvoren konkurs "Cvet uspeha za ženu zmaja"

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednice će biti proglašene 1. novembra

  • 0
posao, horoskop, poslovna žena Foto: Shutterstock/Ollyy

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je 18. konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji "Cvet uspeha za ženu zmaja", koji će biti otvoren do 25. jula.

Pobednice će biti proglašene 1. novembra u operi i teatru Madlenianum.

Dobitnicama će biti dodeljena priznanja i diplome, a sve nominovane kandidatkinje - preduzetnice biće predstavljene u specijalnoj publikaciji "Cvet uspeha za ženu zmaja", kao i putem medijskih i internet objava, na društvenim mrežama.

Kako je saopštilo Udruženje poslovnih žena Srbije, sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od tri kategorije: izvozno orijentisana firma, uspešan poslovni model i specijalna prizanja.

Pravo učešća imaju sve poslovne žene u Srbiji, koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Udruženje poslovnih žena navodi da učestvovanje na ovom konkursu doprinosi većoj vidljivosti učešća žena u razvoju privrede Srbije, promeni medijske slike o uspešnosti žena u našem društvu i ohrabrivanju žena za otpočinjanje biznisa.

Podseća se da je u prethodnih 17 godina na ovom događaju promovisano više od 500 žena, a 173 je dobilo priznanje "Cvet uspeha za ženu zmaja" za najuspešniju preduzetnicu, dok su četiri svojevremeno proglašene ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Na predlog Ministarstva privrede Srbije, ova manifestacija je i na zvaničnoj agendi Globalne nedelje preduzetništva (European SME WEEK).

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Vera Zakam o digitalnoj demokratiji: Morate ljudima dati pristup, ali i sposobnost da se opismene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>