• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok za prijave IT privrednika za učešće na sajmu u Ostinu ističe uskoro: Požurite!

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajam se održava od 8. do 10. okotbra a pravo da učestvuju u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici

  • 0
softver, programiranje Foto: Shutterstock/NicoElNino

IT privrednici zainteresovani za učešće na tehnološkom sajmu "Embedded World North America" 2024. u Ostinu u Teksasu mogu da se prijave do srede, 5. juna, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS).

RAS, zajedno sa Privrednom komorom Srbije, prvi put, organizuje nastup naših IT privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na ovom međunarodnom sajmu integrisane elektronike.

Sajam se održava od 8. do 10. okotbra a pravo da učestvuju u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici čija je pretežna delatnost proizvodnja ili pružanje usluga iz delatnosti iz koje je sajam.

Novi format izložbe i konferencije organizuje podružnica NürnbergMesse North America Inc.

Nakon premijere "Embedded world China" u Šangaju u junu prošle godine, severnoameričko izdanje će biti drugi međunarodni ogranak ove uspešne izložbe sa sedištem u Nemačkoj.

Embedded sistemi se sada nalaze u gotovo svakom pametnom uređaju i čine osnovu za industriju 4.0, postoji velika potražnja za međunarodnim platformama ovog tipa, a Severna Amerika tradicionalno igra ključnu ulogu u razvoju čitavog "embedded" sektora.

Osim visokotehnoloških startapova, Ostin je dom svetski poznatih IT kompanija AMD, Apple, Dell, Google, Hewlett-Packard, IBM, Oracle, Wincor Nixdorf i drugih, što ga čini savršenom lokacijom za prvu "Embedded World North America izložbu.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Mobilna aplikacija EPS "Uvid u račun" na usluzi potrošačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>