• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amazon nudi masovne popuste na preko 4.000 proizvoda: Rade "sve" samo da privuku kupce

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amazon se tako pridružio sve većem broju maloprodajnih lanaca

  • 0
Prodavnica, kupovina, supermarket Foto: Shutterstock

Američka kompanija Amazon Freš saopštila je da snižava cene na hiljade prehrambenih artikala kako bi privukla kupce. Naime, kupci će imati dnevne popuste do 30 odsto na 4.000 proizvoda u prodavnicama i na onlajn prodaji.

Tako je u Sjedinjenim Državama pojeftinili meso, morski plodovi, smrznuta hrana, mlečni proizvodi i sirevi, pića, grickalice i testenine, kao i proizvodi privatnih robnih marki Amazon, piše CNN.

Da li su popusti u drugim zemljama izraženiji?

Kompanija se tako pridružila sve većem broju maloprodajnih lanaca, uključujući Target i Valmart, koji snižavaju cene dok nastoje da privuku potrošače u prodavnice. Cilj trgovaca je da ljudi slobodnije troše na osnovne proizvode, poput hrane, kao i na kupovinu nove odeće, ukrasnih predmeta, umetnosti...

U nastojanju da privuče više kupaca, Target je ove nedelje smanjio cene na više od 1.500 popularnih proizvoda, od putera do deterdženta. Valmart je prošle nedelje objavio da je snizio skoro 7.000 proizvoda u svojim prodavnicama.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>