• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako novi programi osiguranja omogućavaju sigurniju budućnost: Osiguraj se i plati koliko želiš

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Niko ne zna šta nosi budućnost. Bilo da je reč o starosti, stanju zdravlja, ili mogućim rizičnim događajima, svi tražimo način da smanjimo neizvesnost, ali na koji način to da uradimo, ne znamo tačan i pouzdan odgovor

  • 0
Osiguranje Foto: Shutterstock

Za one koji čekaju penziju, njen iznos je često nedovoljan za normalan život. Štednja je dobar izbor, ali traži da čovek ima stalne i visoke prihode. Osiguranje ima svoje velike prednosti, ali nekada ljudima deluje komplikovano za razumevanje i zasnovano je na jednakim uplatama u dužem periodu.

Postoji li način koji kombinuje prethodno navedene mogućnosti, odnosno koji od svih opcija uzima ono ponajbolje?

-Veliko interesovanje vlada za Dynamic Life osiguranje. Njegova specifičnost je da svako za sebe određuje koliku sumu mesečno želi da uplati. Time se eliminiše uobičajeni strah da u nekom mesecu neću imati dovoljno prihoda da pokrijem određenu sumu za premiju osiguranja - kako navode iz Generali Osiguranja Srbija.

Naziv ovog proizvoda dolazi upravo od fleksibilnosti mesečne obaveze. Osiguranik može svakog meseca da na svoju polisu uplati između 2.000 i 8.000 dinara. Koliko će odvojiti za osiguranje odlučuje sam, na osnovu svojih prihoda ili na osnovu procene koliku sumu želi da obezbedi. Svako najbolje poznaje svoje finansijsko stanje i svoje potrebe i napraviće najpogodniji izbor.

Na ovaj vrlo jednostavan način postaje se korisnik životnog osiguranja sa svim prednostima koje ono donosi. To znači osiguranje koje u slučaju smrti osigurnika pripada njegovoj porodici, ili ono što je svima željena opcija - prikupljanje određene sume kada istekne 15 godina osiguranja.

-Za zainteresovane korisnike najjednostavnije je da se na našem sajtu upoznaju sa svim detaljima. Na ovoj stranici mogu da pošalju svoje podatke posle čega će ih kontaktirati naše kolege i sprovesti kroz proceduru koja je veoma laka. Takođe mogu i da na Google Play Store-u preuzmu aplikaciju Dynamic Life odnosno na Apple Store za korisnike apple uređaja - kažu u Generali Osiguranju.

Da je ova ponuda osiguranja zaista dinamična govore i dodatne pogodnosti koje ona nudi. Jedna od njih je ušteda prilikom kupovine u prodavnicama Univera. Od svakog plaćenog računa od 10% do 4% sume direktno se uplaćuje na polisu osiguranja.

Korisnik Dynamic Life polise takođe može da pri plaćanju zaokruži račun na višu sumu – sve iznad iznosa na fiskalnom računu su sredstva koja se uplaćuju na njegovu polisu. Može takođe i da kupuje jedan broj partnerskih brendova pri čemu deo plaćanja direktno odlazi na račun polise.

Gotovo svi poslovi u vezi sa Dynamic Life osiguranjem obavljaju se digitalnim putem. Tako i stanje na računu korisnik može u svakom trenutku da proveri putem aplikacije na mobilnom telefonu.

Na kraju, deo neizvesnosti pomenute na početku ovog teksta je i mogućnost da u nekom trenutku ugovarač osiguranja iz bilo kog razloga oseti potrebu da prekine sa osiguranjem. Raskid odnosa moguć je u svakom trenutku, a precizni uslovi raskida poznati su prilikom sklapanja ugovora sa Generali Osiguranjem Srbija.

Uz sav naš trud, izvesna budućnost ne postoji. Upravo zbog toga znači nam svaki program koji nudi fleksibilnost, odnosno mogućnost da se prilagodimo novonastaloj situaciji.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Kada se spoje snovi i vizija nastaju velike stvari: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>