• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stefan, Vukašin i Đorđe napravili najbolju reklamu: Jedan svira harmoniku, drugi glumi vlasnika, a treći snima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zadatak da osmisle i snime reklamu za trojicu momaka je bio izazov da pokažu originalnost, maštovitost i kreativnost

  • 1
najbolja reklama, reklamater Foto: Telegraf/D.G.

Studenti prve godine ekonomije na Akademiji strukovnih studija u Šapcu Stefan Malešević, Vukašin Mirković i Đorđe Isailović pobedili su na tradicionalnom takmičenju "Reklamateri" sa reklamom za usluge muzičkog studija.

Oni su ovim uspehom potvrdili da su uspešno savladali predmet Marketing, koji su odslušali u prvom semestru, a njihov rad je u jakoj konkurenciji osvojio simpatije oba žirija, studentskog i publike.

Zadatak da osmisle i snime reklamu za trojicu momaka je bio izazov da pokažu originalnost, maštovitost i kreativnost. O marketingu su učili tek jedan semestar na časovima teorije i vežbi, a za takmičenje je trebalo pripremiti "gotov proizvod" sa svim epitetima dobre reklame.

- Radili smo u grupama po troje, pa je ova pobeda rezultat kolektivnog rada, od ideje do finalne verzije reklame. Naša i još jedna reklama su se razlikovale od ostalih koje su reklamirale proizvode, a mi usluge i naš zadatak je bio malo kompleksniji i teži. Uspeli smo da pošaljemo jasnu poruku, što je najvažnije za dobru reklamu. Možda traje malo duže, minut i deset sekundi, ali se svima toliko dopala da to nisu ni primetili - rekao je Đorđe.

Ideja je bila najbliža Đorđu koji uči da svira harmoniku u jednom muzičkom studiju u Šapcu, u kojem su i snimali. On u spotu svira harmoniku, Vukašin glumi vlasnika i urednika studija, dok je mobilnim telefonom sve snimio Stefan.

- Kada je Vukašin snimio glas, sve je bilo spremno za montažu. Brat mi je obećao pomoć, ali dok sam ga čekao usudio sam se da počnem iako nikada ranije nisam radio montažu. Seckao sam i pakovao frejmove celo popodne. Sutradan sam pregledao, ponešto skratio, izbacio i dodao i posle dva dana smo zajedno pregledali i složili da imamo finalnu verziju - nastavio je Đorđe.

Momci su ponosni zbog pobede i obradovali su se peharu, diplomi i ostalim nagradama koje su dobili od Akademije, kao i bodovima koji će u indeksu iz predmeta Marketing biti upisani kao vanispitne aktivnosti.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>