• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prženice nam spržile novčanik: Porcija u restoranu na Drini 1240 dinara, a tek da vidite cenu komplet doručka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se našla u nezavidnoj situaciji, devojka kaže da bi ipak preporučila restoran bar za piće.

  • 1
Restoran prženice Foto: Shutterstock, Instagram

Visoke cene uglavnom više nikoga ne iznanđuju, ipak, 1.240 dinara za porciju prženica je ipak previše zar ne? Upravo to se zapitala i jedna devojka koja se našla u restoranu na Drini, a dok je uživala u zvucima prirode i ambijentu, bajkovito izdanje prekinuo joj prizor iz tanjira - kao i cena istog.

Kako je devojka istakla, nakon svadbe u Bajinoj Bašti, pala je odluka i da se svi okupe i "popravke" uz dobar doručak. Uz lagano ispijanje kafe, usledio je i pregled manija...

- 1.240 dinara za porciju prženica? To mora da je neko ludilo mozga, fantazija, mislim se ja, a ništa mi se drugo ne jede, ok, prodato. Nas 6/12 je naručilo punjene prženice. Stižu dugoočekivane prženice sa parčetom pršute, uz malo paradajza, stvarno ništa posebno, čak premasno. Pojela sam jednu, i sav paradajz - istakla je ona.

Iako se našla u nezavidnoj situaciji, devojka kaže da bi ipak preporučila restoran bar za piće.

- Restoran je prelep, na Drini, ne zna se da li su lepše boja reke ili zvuk vode. Kad se sve sabere, praštamo neopravdano skupe prženice, ostaje anegdota. Preporučujem restoran, ali za svratiti na piće - dodala je ona.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    4. jun 2024 | 17:23

    Bio pre 4 godine, provereno naduvane cene.Dovoljno je preći u kafanu preko puta i uveriti se da je skoro duplo jeftinije sve.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>