• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbi će sad još brže stizati do mora: Od sutra sa srpskim tagom i kroz Crnu Goru

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz JP "Putevi Srbije" napominju da od jula prošle godine srpski tagovi funkcionišu u Severnoj Makedoniji, dok se aktivno radi na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Grčkoj

  • 2
Putarina autoput Crna Gora sa srpskim tagom se plaća putarina i u Crnoj Gori Foto: RINA

Svi postojeći korisnici srpskih tagova kao i oni koji kupe nov srpski tag od sutra mogu da, nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformi, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica - Kolašin i tunel Sozina), saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

U saopštenju se dodaje da sve informacije o načinu prekonfiguracije i registracije novog taga korisnici mogu preuzeti na stranici toll4all.com, pozivom na Korisnički centar 0800 111 004, kao i na društvenim mrežama JP "Putevi Srbije".

Iz JP "Putevi Srbije" napominju da od jula prošle godine srpski tagovi funkcionišu u Severnoj Makedoniji, dok se aktivno radi na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Grčkoj, koje se uskoro očekuje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>