• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sredu virutelni sajam zapošljavanja u Nišu: Evo gde možete da se prijavite i koji poslovi su najtraženiji

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajam se organizuje u okviru Foruma naprednih tehnologija

  • 0
Digital marketing, kompjuter, laptop, posao Foto: Shutterstock

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje drugi Regionalni specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije, u sredu, 12. juna, objavila je NSZ.

Sajam se organizuje u okviru Foruma naprednih tehnologija, održava se od 10-14 časova, na platformi https://nsz-virtuelnisajam.rs korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Na sajmu će učestvovati oko 30 poslodavaca i partnera, koji su iskazali potrebe za zapošljavanjem više od 500 ljudi različitih kvalifikacija i profila zanimanja.

Najveća potražnja na Sajmu biće za radnicima u IT sektoru, programerima različitih specijalnosti i elektroinženjerima, za inženjerima u proizvodnji, kontroli kvaliteta, mašinskim i građevinskim inženjerima, arhitektama.

Biće traženi i saradnici u finansijama, prodaji i logistici, ekonomisti, administrativni radnici, kao i operateri u proizvodnji, elektrotehničari i mehaničari za održavanje mašina.

Osim filijale Niš uključene su i filijale NSZ iz Bora, Zaječara, Kruševca, Jagodine, Pirota, Prokuplja, Leskovca i Vranja.

Učesnici se mogu registrovati putem veb platforme https://nsz-virtuelnisajam.rs , a nakon registracije, svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

Platformi se može pristupiti i očitavanjem QR koda koji se nalazi na posteru sajma.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Video: Gejmeri zarade 7 srpskih plata, spremaju se za turnir kao sportisti, a evo kakvo je njihovo zdravlje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>