• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena pozvala zbog stana u Novom Pazaru, pa umesto "dobar dan" dobila pitanje: "Jel' ste pokriveni?"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac koji je objavio oglas je je zgrožen, jer kako je rekao, može da razume loše iskustvo sa određenim osobama ali generalizovati sve ostale zbog jedne ili dve osobe je pokazatelj kakvog naroda sve ima

  • 4
Žena stan stanodavac silueta objava Foto-montaža: Društvene mreže, Shutterstock

Nepoverljivost od strane stanodavaca kao i stanara nije redak slučaj, budući da su svi imali bar jednom loše iskustvo koji ih je naučilo "pameti". Ipak, neko ograničenje mora da postoji, zar ne? Nedavno objavljeno iskustvo možda dokazuje da su granice davno pomerene, te su se kulturna pitanja zamenila veoma, u najmanju ruku nepristojnim.

Kako je jedan korisnik Fejsbuka objasnio, on je oglas za stan u Novom Pazaru poslao prijateljici za koju zna da je u potrazi za krovom nad glavom.

- Naiđem na oglas "izdaje se stan", prosledim ga osobi za koju znam da trazi stan... Pozove ženska osoba i pita da li može da ga pogleda - napisao je on.

Kako je dalje istakao, žena je umesto povratne informacije u vezi stana, dobila veoma lična i uvredljiva pitanja.

-Dobiješ kontra pitanje imate li male dece i jeste li pokriveni? Ne izdajemo pokrivenim ženama sa malom decom - začulo se preko telefona.

Muškarac koji je objavio oglas je je zgrožen, jer kako je rekao, može da razume loše iskustvo sa određenim osobama ali generalizovati sve ostale zbog jedne ili dve osobe je pokazatelj kakvog naroda sve ima.

Objava Printskein: Facebook

U komentarima mnogi su osudili ovaj potez, te istakli da je van svake pameti da neko uopšte dozvoli sebi da postavi ovakvo pitanje, bez obzira na prethodno iskustvo.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Nikolic

    9. jun 2024 | 15:51

    Iii,u cemu je problem,sta nije jasno,sta je ovde za zgrazavanje.

  • D

    9. jun 2024 | 13:06

    Njen stan, njena pravila

  • Milica

    10. jun 2024 | 10:40

    Čovek ima pravo da objavi izdavanje stana samo glistama i voluharicama , to što nije uobičajeno i normalno to je njegova svar ! Njegov stan , njegova volja i pravila ..... sve van konvekcionalnog stila života i oblačenja čovek smatra ekscentrično i krajnje nenormalno kao da je rekao zabranjeno za nudiste , iz krajnosti u krajnost !!! Njegova stvar !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>