• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo najlepša kuća u Srbiji? Prelepa vila ima bazen, spa i dva bioskopa, a od cene će vam se zavrteti

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vila nadomak Beograda je prosto prelepa i poseduje sve što biste mogli da zamislite da vam je potrebno za život, a njena cena je astronomska.

  • 8
vila, kuća Foto-lustracija: Shutterstock

Snimak prelepe vile osvanuo je na društvenoj mreži Instagram.

Kako se može videti, prelepa vila, koja se prostire na 1000 kvadrata, nalazi se kod Avale i ima zaista spektakularan pogled, u kom, zahvaljujući velikim količinama stakla, možete uživati iz svakog kutka ove kuće.

Vila ima tri velike spavaće sobe, koje poseduju pripadajuće kupatilo i walk in plakar. Posebnu pažnju privlače kuhinja i dnevna soba, za koje je nameštaj rađen po meri, a iz kojih se pruža panoramski pogled koji prosto oduzima dah. Najfascinantniji deo kuće definitivno je podrum, u kom se nalazi spa centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, slanom sobom i teretanom. Kuća ima i posebnu sobu, čiji je plafon urađen u stilu zvezdanog neba. Ova soba je kućni bioskop, koji karakerišu preudobne fotelje i savršena akustika.

Drugi kućni bioskop nalazi se na terasi, a osim velikog platna i ležaljki u koje se možete uvaliti i da se sunčate, veliku pažnju privlači i đakuzi iz kog se pruža neverovatan pogled na Avalu.

Kuća ima solarne panele, a poseduje i garažu sa dva parking mesta iz koje se ulazi u jako dobro opremljenu kancelariju.

Posebnu pažnju kod ove kuće privlači i činjenica da je u njoj snimljen i jedan holivudski film. Glumica Olga Kirilenko baš na krovu ove kuće snimila je film "Misdirection" pre svega nekoliko meseci.

Možete li da zamislite cenu ovakvog doma? Na samom početku videa u  kom se prikazuju sve lepote ove kuće, prikazana je cena. Vila od 100 kvadrata na Avali košta čak 2.500.000 evra.

Da li je ovo najlepša kuća u Srbiji i vredi li tih para?

(Telegraf.rs)

Video: Nova Nejmarova kuća od tri miliona dolara: Sedam spavaćih soba, bazen, zastakljeni lift, bar...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    10. jun 2024 | 09:15

    Nikad je ne bih kupila i da mogu jer ne volim geometriju. Kao poklon, da, ali bih je prodala i kupila nesto sto ima vise zivota u sebi.

  • Vesna

    10. jun 2024 | 09:23

    SVE IMA,ALI NEMA DUŠU .

  • Laki

    10. jun 2024 | 09:18

    Što prodaje ako je tako dobra?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>