• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ariel nastavlja borbu za bolje sutra kroz smanjenje, ponovno korišćenje i reciklažu plastičnih ambalaža

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prilikom izbora deterdženta, donosimo odluku na osnovu njegovog učinka. Ipak, to ne menja činjenicu da je pakovanje takođe od velikog značaja. Pakovanje Ariela ima više uloga. Naime, Ariel ambalaža nije samo namenjena skladištenju deterdženta i čuvanju tokom transporta i upotrebe, već pruža i neophodne informacije o samom proizvodu, kao što su sastojci, uputstva za upotrebu, bezbednost i preporuke za doziranje

  • 0
Ariel Foto: Promo/ Ariel

Ipak, uprkos svojoj funkcionalnosti, ambalaža stvara otpad i utiče na životnu sredinu. Iz tog razloga, Ariel se obavezuje da pronađe različita održivija rešenja za ambalažu. To uključuje smanjenje plastične ambalaže, obezbeđivanje da je ambalaža reciklabilna i maksimalno korišćenje recikliranih materijala u izradi ambalaže.

Ariel PODS® – ambalaža za zdraviju sutrašnjicu

Ariel s ponosom ističe da je tzv. ECOCLIC® kartonska ambalaža, pored toga što je bezbedna za decu, dizajnirana da bude ergonomska, inkluzivna i intuitivna za sve, zahvaljujući svom intuitivnom ECOCLIC® sistemu zatvaranja. Kartonska ambalaža Ariel PODS® poseduje FSC sertifikat i potpuno je reciklabilna, tako da je možete reciklirati sa ostalim papirnim ambalažama u vašem domaćinstvu. Štaviše, ECOCLIC® kutija sačinjena je od najmanje 70% recikliranih vlakana i, ujedno, štedeće do 6.500 tona plastike godišnje u Evropi. Takođe, ova ambalaža omogućava i smanjenje broja kamiona koji isporučuju Ariel iz naših fabrika do potrošača na teritoriji Evrope.

Ariel formula koja pruža besprekorno čiste rezultate, čak i prilikom brzog pranja u hladnoj vodi

  • Arielova TurboBoost enzimska tehnologija prodire kroz masne fleke brže nego ikada ranije, donoseći besprekorno čiste rezultate kao i uvek, čak i tokom brzog pranja u hladnoj vodi
  • Arielova tehnologija brzog rastvaranja filma obezbeđuje da se Ariel All-in-1 kapsule dokazano brzo rastvaraju čak i u hladnoj vodi
  • Arielove All-in-1 kapsule sa tehnologijom brzog rastvaranja filma sačinjene su od biorazgradivih komponenti koje omogućavaju da se kapsula brzo rastvori, čak i u hladnoj vodi.

Na ovaj način potrošači imaju mogućnost da tokom brzog pranja u kombinaciji sa TurboBoost enzimskom tehnologijom Ariela uštede do 75% električne energije i smanje vreme koje provode u pranju veša za čak 12 sati mesečno! Arielovi enzimi visokog kvaliteta dovode do toga da se iz odeće tokom brzog pranja u hladnoj vodi izgubi 52% manje mikrovlakana i 74% manje boje, što čuva kvalitet vaše odeće.

Ariel je pronašao način za održivije pranje veša, budući da brzo pranje u hladnoj vodi znači i manju upotrebu električne energije, kao i manje mikrovlakana i boje u vodi. Veća koncentracija moći ćišćenja u svakoj kapi obezbeđuje podjednako jak učinak i u manjim dozama, čime čuva vaš novac.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>