• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka 2 sata nakon vožnje taksijem shvatila da je prevarena: "Znao je da nisam iz Beograda..."

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čitateljka Telegrafa sa nama je podelila svoje negativno iskustvo koje je doživela ovog vikenda

  • 2
devojka plaća taksi Foto: Shutterstock/Africa Studio

Život u velikom gradu košta mnogo, a cene taksija su pravi dokaz za to. Kako nam je jedna čitateljka javila, ona je za malo više od pet minuta vožnje platila 800 dinara, dok je nakon dva sata, isti taj iznos platila za više od 20 minuta.

Devojka je na početku navela da je taksistu sve vreme navodila da zna put do kluba, te da joj nije jasno zašto je odlučio da ide okolnom putevima.

- Nije mi bilo jasno zašto ide drugim putem, budući da sam znala gde se klub nalazi. Kada sam videla da je krenuo okolnim putevima, pitala sam ga 'o čemu se radi?', a on mi je samo rekao 'Beograd može biti konfuzan za one koji nisu odavde, ali ovo je taj put' - rekla nam je ona.

Kako je čitateljka dalje objasnila, taksisti je odmah navela da jeste upoznata 'sa ulicama Beograda' budući da tu živi dugi niz godina, kao i da nije prvi put da ide ka tom klubu, pa je put odlično zapamtila, te da je taksi pozvala jer joj je bilo hladno, dok je deo koji je trebalo prepešačiti delovao opasno budući da je bilo neosveteljeno.

- Nakon što sam mu objasnila kako stvari stoje, stigli smo za minut, baš iznenađujuće zar ne? Kako god, bilo mi je bitno da sam napokon tu gde je trebalo da budem, a on mi je za malo više pet minuta vožnje tražio 800 dinara - rekla nam je ona.

Čitateljka je istakla da je sa društvom nakon dva sata, odnosno oko 3.00 ujutru promenila klub, te je opet usledio poziv, i taksi se brzo našao na lokaciji.

- Žena nas je vozila više od 20 minuta, i za to nam je naplatila 800 dinara. Istu cenu kao i prethodni taksista za svega pet minuta, pa to nema smisla - objasnila je devojka koja nam se javila putem mejla.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mastrapovic Radosav

    18. jun 2024 | 00:39

    Ama tu je postenje isto kao kod prodavaca drva ,mada su taksisti male bede u odnosu na sumske prevarante - svi isti do jednog ,jedino im brojevi telefona nisu isti ...

  • Taksista

    18. jun 2024 | 14:11

    Taksi voznja se naplacuje po kilometru, a na vreme samo kada stoji u mestu... tako da nam nista ne znaci njen zakljucak na osnovu iznetog. Pravi lopovi su ovi ispred ulaza dva u TC Galerija, oni ne voze ispod cetri do pet hiljada do Slavije... mogla bi inspekcija malo da proceslja!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>