• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Maldivima piće i do 3 evra, a ležaljke su besplatne: Na Adi Ciganliji samo mesto na plaži iznosi 2.000 RSD

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene na Maldivima su veoma povoljne, a dok mnogi misle da je put do egzotične destinacije preskup, Marija je svojim izveštajem sa letovanja dokazala drugačije

  • 0
Maldivi i cenovnici Foto: Shutterstock, Printskrin:TikTok/marijasolotraveler

Influenserka Marija, koja je poznatija kao mariasolotraveler, odlučila je da otkrije koliko ju je koštalo letovanje na Maldivima. Kako je istakla, ona je provela 6 noćenja na egzičničnoj destinaciji, dok je u Abu Dabiju bila dva.

Njen put je krenuo iz Budimpešte, nakon čega su usledile promene aviona, što joj nije smetalo. Nakon što je provela dva noćenja u Abu Dabiju, usledilo je i put do Maldiva gde su cene iznenađujuće niske.

- Maldivi u sopstvenoj režiji koštali su me oko 715 evra. Tu uključujem apsolutno sve. Bila sam 6 noćenja tamo, i 2 noćenja u Abu Dabiju - rekla je ona.

Kako je istakla, ona je za trošak razmenila svega 100 evra, što je bilo i više nego dovoljno. Dok je ručak plaćala najviše 6 evra, cene u marketima su jako slične našim, a kako kaže, na ekskurzije niše odlazila.

Za kraj, Marija je naglasila da su ovo cene na lokalnom ostrvu, a potom je ostavila i cenovnik na kojem se mogu videti cene aktivnosti na moru.

Inače, dok se na Maldivima ležaljke ne plaćaju, na Adi Ciganliji cene istih se povećavaju. Jednom prilikom, pisali smo o Beograđanki koja je ostala šokirana nakon što je na Adi Ciganliji ispred jednog kafića ugledala natpis na kojem je pisalo da cena jedne ležaljke košta 1.000 dinara. I dok je većina ljudi mislila da "nema dalje", mi smo tada pronašli još bahatiju cenu na beogradskom moru.

Kako se vidi na fotografiji, cena ležaljke u jednom drugom kafiću na Adi Ciganliji iznosila je 2.000 dinara!

Ležaljka  Ada Foto: Telegraf.rs
@marijasolotraveler Replying to @tikitoki_tiktoker ♬ son original - Spoticlip

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>