• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

OMV modernizuje izgled svoje maloprodajne mreže u Centralnoj i Istočnoj Evropi uvodeći novi identitet brenda

A. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proces rebrendiranja biće sproveden na oko 1.000 benzinskih stanica u 7 zemalja tokom naredne tri godine.

  • 0
OMW Foto: Ustupljene fotke

OMV Srbija je deo Grupe koja se sa prihodima od prodaje od 39 milijardi evra u 2023. godini i radnom snagom sa više od 20.600 zaposlenih, nalazi među najvećim industrijskim kompanijama u Austriji. Kao deo ovakvog giganta, OMV Srbija je konstantno fokusirana na kvalitet usluga i ponude, ali i inovacije, odgovorno i održivo poslovanje, što najbolje opisuje poverenje koje ukazuju potrošači.

Sada je pred celom Grupom sledeći korak u razvoju kompanije: novi korporativni identitet koji će u naredne tri godine biće vidljiv u OMV Srbija mreži, zajedno sa OMV Austrijom, Rumunijom, Mađarskom, Slovačkom, Češkom i Bugarskom.

Novi strateški fokus kompanije je na stvaranju sveta u kojem održiva energija, održiva mobilnost i održiv način života postaju stvarnost za sve.

Brend i dizajn biće potpuno obnovljeni u svim oblicima poslovanja kompanije OMV - od B2B (poslovanje sa pravnim licima) do B2C (poslovanje sa potrošačima). Novi dizajn se takođe postepeno uvodi na oko 1.000 OMV benzinskih stanica koje svakodnevno opslužuju više od 650.000 kupaca. Novi identitet brenda biće primenjen i na mrežu električnih punjača – eMotion, koja sve više raste. Transformacija digitalnih platformi sa novim identitetom brenda počeće sa OMV Group web sajtom news.omv.com i nastaviće se sa OMV MyStation i eMotion aplikacijama koje opslužuju više od 1 milion korisnika širom Centralne i Istočne Evrope.

- U OMV maloprodaji, suštinski deo našeg posla je da omogućimo ljudima da stalno budu u pokretu. Naš cilj je da nastavimo sa pojednostavljivanjem i unapređenjem usluga mobilnosti, predviđajući buduće potrebe i očekivanja kupaca i nudeći niz inovativnih, održivih i digitalnih rešenja. Naš novi identitet brenda i slogan "Forward for Good" naglašavaju strategiju naše kompanije, put transformacije i prikazuju našu orijentaciju ka budućnosti - kažu u OMV Srbija.

Ključni element novog dizajna brenda je novi logo kompanije koji predstavlja pravac OMV-a ka integrisanom poslovanju u oblasti hemikalija, goriva i energije, ukorenjenog u održivosti i cirkularnoj ekonomiji. Simbolizuje kontinuirano kretanje i napredak, dok se oslanja na ponosno nasleđe i postavlja temelje za budućnost.

(Telegraf.rs)

Video: Jedan derivat poskupeo za 4 dinara: Kakve su cene goriva u nedelji praznika?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>