• 36

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić razgovarao sa Kušnerom: U planu da Beograd dobije velelepni hotel

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Vučić objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, predstavio je Kušneru viziju Beograda kao svetske metropole

  • 36
Sednica delegacija Srbije i Republike Srpske Aleksandar Vučić Deklaracija Foto: Tanjug/Marko Đoković/nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Džaredom Kušnerom, zetom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, kome je, kako je rekao, sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast.

Kako je Vučić objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, predstavio je Kušneru viziju Beograda kao svetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva sveta.

"Kušner je meni predstavio projekat za velelepni hotel u Beogradu koji će doprineti da naša prestonica postane centar ovog dela sveta, koji će se na globalnoj mapi pozicionirati kao nezaobilazna destinacija i poželjno sedište za najveće korporacije, univerzitete i međunarodne institucije, ali i nadahnuće za umetnike, naučnike i nadasve mlade ljude iz svih krajeva sveta", objavio je Vučić uz sliku na kojoj su Kušner i on, u pratnji saradnika, na terasi Predsedništva Srbije.

"Takav Beograd želimo da ostavimo našim budućim generacijama", poručio je Vučić.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>