• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoran Đorđević dobitnik priznanja "Evropski Najmenadžer & Najkompanija za 2023 godinu"

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako ističe Đorđević, kroz prethodne tri godine, JP Pošta Srbije se istakla među brojnim kompanijama, zahvaljujući jedinstvenoj filozofiji na kojoj je i sam insistirao: fokus na klijenta, briga o zaposlenima i kvalitet usluge iznad svega

  • 0
zoran djordjevic Foto: Privatna arhiva

Za svoje zasluge i uspehe u poslovanju, bivši direktor JP Pošta Srbije, Zoran Đorđević, nagrađen je prestižnim priznanjem "Evropski Najmenadžer & Najkompanija za 2023. godinu" na svečanoj ceremoniji održanoj u petak u Sarajevu.

Kako ističe Đorđević, kroz prethodne tri godine, JP Pošta Srbije se istakla među brojnim kompanijama, zahvaljujući jedinstvenoj filozofiji na kojoj je i sam insistirao: fokus na klijenta, briga o zaposlenima i kvalitet usluge iznad svega.

- Zahvaljujem se svim mojim zaposlenima, klijentima i partnerima koji su bili i ostali deo našeg puta ka uspehu. Vaša podrška, poverenje i doprinos su neizostavni u svakom mom dosadašnjem uspehu i

dostignuću. Ovo priznanje posvećujem mom timu koji me prati više od 10 godina, jer bez njih, ovaj uspeh ne bi bio moguć - dodaje Đorđević.

zoran djordjevic Foto: Privatna arhiva

Ovo veliko priznanje dodjeljuje se zbog vrhunskih menadžerskih dometa, izuzetno uspešnog vođenja, kontinuiranog rasta, razvoja i stabilnog poslovanja.

U Sarajevu je 27.06. održana ovogodišnja, 45. po redu, završna svečana ceremonija dodele nagrada najuspešnijim poslovnim ljudima i kompanijama iz jugoistočne i srednje Evrope. Odluke o dobitnicima doneo je nezavisan evropski žiri.

Ceremonija je počela emotivno, prikazivanjem filma o životu i delu Paneta Škrbića, idejnog tvorca i utemeljitelja nagrade „Najmenadžer i najkompanija“, koji je preminuo u martu ove godine.

(Telegraf Biznis)

Video: Radne jedinice dobile 95 novih električnih vozila: Obeleženo 184 godine rada Pošte Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>